ahojte. Ja som proste v nemom úžase s tích kníh. Mne veľmi pomohli keď som bola na tom veľmi zle. Som kresťanka a kniha the secret-zázrak v niektorých častiach znázorňuje MODLOSLUŽBU. Pretože tam písali : chodte si nájsť nie jaký kameň a každý večer si ho vezmite do ruky a s pomente si na to najkrajšie čo ste dneska zažili a povedzte tri krát ďakujem. Ja som namiesto kameňa vzala do ruky krížik a neďakovala som vesmíru ale bohu. Môj život sa zmenil aj keď ešte stále s chybami ale je lepší keď si uvedomím že každý deň je DAROM. Chcela som vedieť vaše skúsenosti ako vám táto kniha pomohla a tak. A prosím Vyhnite sa takým textom ako : je to blud s korím si slušne autori zarobili ĎAKUJEM :)
The secret skúsenosti, zážitky
Viem že to môže byť publikácia sekty teraz som sa to dosvedela prepáčte som v šoku. Pretože ako sa v kázni čítalo nemôžme žiť beztarostne .. uvedomila som si to a tuto tému požiadam zmazať :)
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Radsej sa osobnostne rozvijaj meditaciami cvicenim a citanim Osha. Z vlastnej skusenosti. Secret mi dal vela ale je to nadnesene a naozaj je to hlavne business. Osho a meditacie ta vynesu do uplne inych dimenzii ak sa im otvoris.
Prepacte, strata casu aj Slovensko aj chudobna vrstva ktora si sem chodi pochatovat.
Ospravedlujem sa za svoje prispevky, poprosim admina zmazat ich vsetky, dakujem
Na aké otázky neodpovedám?Ja odpovedam na všetky otázky.
Ahoj Yps6
Nakolko neodpovedas vecne na ziadnu otazku zakladatela temy, poprosim admina o filtraciu podobnych sprav.
Dakujem, vrate tohto prispevku
Toto je téma jak...
Ahoj odpovedam
Mozes uviest zdroje tvojich informacii a odkazy na ne?
Dakujem
Nechcela si to pocut, ale pravda je taka, ze knih s takmer totoznym obsahom, je na trhu uz strasne vela. Ak si naozaj presvedcena o existencii Boha, asi by si mala vediet, ze the secret je publikacia jednej sekty. Poznam zensku, ktorej z The secret a jej pokracovani preplo a pokazila priatelom na dovolenke naladu - pretoze podla toho ucenia sa nesmie pri jedle komunikovat. Tak si vydobila, aby boli vsetci pri jedle ticho. No a potom ostala bez priatelov a nechape, kde sa stala chyba, ved predsa vesmir jej mal zoslat nadpozemske stastie.
Trochu rozumu pri citani tychto knih. Da sa z nich nieco vziat, ale predovsetkym ide naozaj len o biznis, pretoze takuto literaturu kupuju predovsetkym sugestibilni jedinci. A sektari to vedia dobre, preto sa tymto publikaciam dari.
Ahoj radkovanikáá
Prepac ak reagujem bez otazky, velka osobnost v oblasti rozvoja osobnosti je napr. Dale Carnegie - jeho publikacie su dustupne aj v prekladoch a v slovenskych knihkupectiev.
Je ich naozaj mnoho, zalezi uz konkretnejsie od oblasti, ktora ta zaujima, alebo v ktorej sa chces zlepsovat.
Z toho AKO a CO zatial pises usudzujem, ze skor je pre teba dana oblast novinkou a rada by si sa jej venovala. Publikacia Jak se zbavit starostí a začít žít obsahuje mnozstvo roznych zivotnych pribehov a situacii, kniha ma naozaj siroky zaber a je vzorovym prikladom pragmatickej (vela praktickych prikladov, vela analyz problemov, vela rieseni) literatury.
Clovek ako tvor by mal vediet co najviac o tvorovi clovek. Os. rozvoj je skor primarna oblast cloveka. Az potom napriklad nasleduje maslwova pyramida.
Uvediem priklad - mozes byt osobnostne rozvinuta na vysoku uroven, ale je mozne ze tvoj zivot bude mat uroven velmi nizku. Vysoku zivotnu uroven vsak bez os. rozvoja nie je mozne dosiahnut (nakolko je jej primarnou zlozkou ako som uz spominal)