Vzťah skoro bez sexu

Príspevok v téme: Vzťah skoro bez sexu
kukučka2111

ahoj. mám s partnerom problém, ktorý sa vyskytuje asi častejšie ako som myslela, podla toho čo som čítala na tomto fóre. mam 23 rokov, štíhla, taká normálna, môj priatel má 42. asi si hneď pomyslíte,že vo všetkých problémoch hrá rolu vek (možno). sme spolu dva roky, a on so mnou nechce spávať.nemá žiadny problém, pretože keď začnem ja, má aj erekciu, všetko je v poriadku, ale urobí sa po chvílke, a čo je ešte horšie, tak keď nezačnem ja prvá, tak proste sex nebude, na začiatku sme išli do vzťahu pomaly, nikam sme sa nehnali, prvý sex sme mali skoro po dvoch mesiacoch,a potom skoro mesiac pauza, a takto to išlo ďalej, najskôr mi to nevadilo, aspoň som mala pocit že mu nejde iba o to, ale neskôr mi to začalo vadiť. keď sa o tom bavíme, tak mi povie, že som nymfomanka, že mi záleží len na sexe, potom keď máme konečne o tom normálny rozhovor, tak sa týždeň dva snaží, a potom sa nato akože zase zabudne a sme na tom istom.inak máme krásny vzťah, chodíme do tatier, na túry, do kina, je pozorný, kupuje mi darčeky, len tak aby ma potešil, stále vymýšla nové veci aby sme nemali stereotypný vzťah, takže jediný problém je toto,sex.dokonca som sa mu raz vyhrozila, že keď to bude takto pokračovať, že si nájdem niekoho na sex, ale to sú len lacné sslová, ktoré nezabrali. milujem ho, chceme si kúpiť dom, už vybavujeme všetky veci, ale bojím sa toho, že sa to nezmení. nechcem ho opustiť,ani podviesť. stretol sa už niekto s tým?viete mi poradiť, ako sa s ním rozprávať, alebo nejaaká rada.fakt ocením čokolvek.a bokovku nemá, to viem na 10000000%.ďakujem

sweater.

nechces ho vymenit ani najst si milenca, tak si zvykni na zivot nez sexu... sorry ale podla mna sa to v buducnosti k lepsiemu vobec nezmeni

kafe

neboj sa, to sa nezmení. Buď to prijmi (vzťah bez sexu) alebo sa rozíď. Alebo ešte jedna skvelá možnosť, tráp sa ďalej.

ps2

Ale je to samozrejme tiež nevera, potom je to o tom, ako sa bude cítiť ona, ak by také niečo teoreticky spravila.

quako

kukučka,má síce 42,ale sú takí aj tridsiatnici
niekedy sú aktívnejší aj šesťdesiatnici
to je u mužov,ale aj u žien individuálne
a znásilňovať chlapa..dá sa to,ale iba dočasne,potom ho to prestane baviť a bude sa sťažovať každému koho stretne
hlavne aby bol zdravý po každej stránke,sexuologickej,urologickej,ale aj kardiologickej
u Teba viac pochopenia a tolerancie