Bojim sa neviem co sa so mnou deje

Príspevok v téme: Bojim sa neviem co sa so mnou deje
ktojeco

PRosim vas vysvetlite mi niekto co sa deje .. Do nedavna som bol sportovo aktivny , rad som sa stretaval a aj komunukoval s ludmi ci uz s kamaratmi alebo novymi osobami , mal som dievca proste vsetko bolo super sebavedomia som mal pre troch a zrazu sa zacalo diat nieco so mnou furt som sa sam seba pytal ked som siel za niekym (hlavne za frajerkou) ze o com sa budem s nim/nou rozpravat atd nakoniec som sa snou rozisiel koli tomu hlavne nech si nevsimne ze sa so mnou nieco deje posledny mesiac travim doma zavrety a uz len pri pomysleni ze mam ist von sa musim strasne prehovarat a nakoniec aj tak nejdem mam chut prezit cely zivot v posteli aj ked viem v podstate ze to neni mozne ...este k tomu ked som s niekym von tak furt rozmyslam ci sa dobre tvarim a tak podobne proste ja ani neviem ako to napisat da sa povedat !!! :((( zajtra mam ist na urad vybavit nieco dolezite co vlastne znamena odist z domu a neviem ako to zvladnem ... ked ma nikto nevidi sa citim celkom fajn vtedy si to ani neuvedomujem ... ale nebavi ma to nemam volu na nic ani neviem ako sa zmenit alebo co vlastnee co mam robit ?!?! :(

ktojeco

Tiez mam 20 ... no vravis premoct , uz som sa o to snazil vybehol som nachvilu pred vchod bol som s kamaratmi ale zasa som mal v hlave len teto myslienky ako sa tvarit co povedat atd ved to neni normalne a tak som zasa uviazol doma bolo to asi pred 5dnami :-/

pandorica

Depresií je viac druhov, nie všetky sa prejavujú rovnako.Pri niektorých ani nemusíš cítiť smútok.A podľa toho, čo si napísal sa ti to zhoršuje, takže by si asi mal navštíviť lekára.Niekedy do toho môžu prísť ešte aj panické záchvaty, ja by som to riešila čím skôr.

Domka588

Ahoj, ja trpím podobnými problemami uz asi dva rocky, mam 20 a ty kolko? ked tiez tak podobne tak ti odporucam sa premoct a chodit von vkuse i ked len na prechadzku. Robim to ja v poslednej dobe, nie zeby to nejako velmi pomahalo ale po dvoch rokoch co som nikam vonku nechodila (samozrejme do skoly, a po nejakych vybavovackach ano) som toho mala dost, depresie sa len zhorsovali a coraz horsie som prezivala kontakt s ludmi ci uz len v obchode alebo na ulici. Radim ti cim skor s tym nieco zrobis tym lepsie. Drz sa :)))

ktojeco

ziadny smutok uz dlhu dobu nepocitujem :-/ uz som aj mal ist k doktorke ale nakoniec som nesiel lebo som si nevedel predstavit ako sa budem tvarit v tej cakarni ... alebo cestou k doktorke proste toto neni normalne nechapem sa

Agnes998

Vyzerá to ako sociálna fóbia, možno aj kombinovaná s depresiou. Určite to začni riešiť, inak sa to bude pravdepodobne len zhoršovať!

odpovedam

Jednoznacne zatelefonuj psychologovi a objednaj sa na vysetrenie. Sam citis, ze nieco nie je v poriadku a samo to nemusi len tak odzniet. Chapem, ze je to rpe teba tazke, ale to, co popisujes, vyzera na depresiu alebo skor uzkost. naozaj to ries. Bude ti opat lepsie...