Ahojte. uz zajtra je to tu a zistila som ze nas bude v triede nepar.. mam strasne blby pocit z toho, ze budem musiet sediet v lavici sama a neviem sa ho zbavit. som viac introvert a nikdy som nebola moc oblubena. nejdem so ziadnou byvalou spoluziackou tak sa bojim. co ma robit? snazim sa mysliet na to, ze proste si k niekomu prisadnem a skamaratime sa, ale nie som moc komunikativna tak to urcite dopadne tak, ze sa strapnim na plnej ciare alebo si napokon radsej predsa sadnem sama. a potom to budem lutovat. pomozte. a povzbudte ma nejako prosim, lebo to nezvladnem asi...
Nastupujem na gympel a mam blby pocit
dakujem. presne nieco taketo som chcela pocut. :D ja dufam ze tam bude niekto taky ako ja, lebo si tiez myslim, ze by sme sa k sebe hodili. len zakladke som take stastie nemala preto nemam ani ziadne normalne kamaratky..
neboj sa, urcite sa najde niekto tebe podobny, co bude tiez introvert a bude sam
mimochodom, z takych byvaju najlepsi priatelia
tiez som bola na gympli za cudacku, lebo som mala ine zaujmy ako ostatne, ale dala som sa dokopy s jednou kockou, s ktorou si rozumiem dodnes, aj ked nas deli niekolko 100km.