Svadba - dnes deň D ale..

Príspevok v téme: Svadba - dnes deň D ale..
Fero M.

ľudia nemá vás poraziť? V den kedy si človek praje len tú najlepšiu atmosféru sa po*****ie polovica vecí.

ODVOZ
Včera komplikácie s autobusom, lebo sekretárka nepovedala majiteľovi prepravnej spoločnosti, že sme objednali autobus a ten ho poslal do Chorvátska. Nejak sa to poriešilo náhradnými dvoma ...

FOTOGRAF
Zmluvu si vysvetlil po svojom a poslal na svadbu len kameramana a že fotky budu dodatočne ako umelecké atd... Jasné že na svadbu sa zabudlo a on to neriešil.
Takže zase vybavovačky a nakoniec príde, bol skutočne našťastie ochotný

Cena menu
16.60 na osobu + švedske stoly a kokteil bar, len pán vedúci nám akosi zabudol povedať, že na papieri kde je rozpísané celé menu aj s cenami, je hore pololžka 5 jedál bez ceny, čo bolo logicke, nakoľko ten papier bol tak štylizovaný. Ciže dneska zabil cenu 35e/osoba.

Niektorí si poviete veľa, málo, ale viete ako to je.
Náklady na svadbu pri 100 ľudoch sa dvihli takmer o 2000eur a moji rodičia skoro dostali infarkt.

Nervozita, výčitky (kôli zlému vybaveniu) atď..

A to už nehovorím, že stačí jedna suseda, ktorá rada ohovára a tým pádom nepočúvate nič iné od rodičov, len aby toto bolo takto ako sa má a patrí a hento takto, tamto takto, všetko neviem ako..

Nemám slov. Viem že to k tomu patrí, ALE....

outu

Fero M, ludia budú ohovarát vzdy, aj keby ti mali ohovorit iba snúrky na topánkach. takze kasli na ludí a uzívaj si svadbu. Veľa statia. :)

kakadu

obrovský cirkus potom rozvod na čo to? mne by stačilo len dva ludia svedkovia a dost.Ja by som dala robit oslavu lásky po 10 rokoch ked im klape nech si robia oslavy, žiadne zbytočne vyhodené peniaze cez okno na megasvadby.

Filipova

Verím, že v deň svojej svadby bude internet a toto fórum skutočne posledná vec, na ktorú budem myslieť :-D

Fero M.

ved jasné, ale nerovzny som taký, že koniec. Vkuse len pozerať na iných ľudí aby človek niečo nepokašľaľ a aby ľudia nemali čo ohovárať.

Zábava a podstata je dôležitá, ale to by človek nebol na Slovensku. Stačí jedna osoba a pobabre vám celú náladu.

Teším sa naozaj, aj všetko len tie komplikácie okolo, je toho dosť no. A každy to zvláda ináč.

Držte palce :P :)

tess

práve pre toto nechcem veľkú svadbu, strata času, peňazí, energie a aj tak nič nevyjde ako to naplánuješ a namiesto krásneho dňa, ktorý by ste si mali užiť, iba stres