Absencia sexu

Príspevok v téme: Absencia sexu
AFRODITAaa

Mám 22 ale hnevá ma že márnim roky sladkej mladosti a nedoprajem svojmu telu sex. Teraz ked som mladá, žiadostivá ale sex som nemala. Necítim sa už ani ako panna, pretože moje predstavy, to ako rada zvádzam mužov, ako flirtujem, ako ma vzrušujú už vôbec nie je také ustráchané ako by to u panny malo byť, ja proste niekedy idem priam vybuchnuť od túžby :D. S bývalím som mala len petting a "orál" ale zvykom ma tak vyhecovať a tak rozpáliť že som sa aj tak urobila, no bol úžasný ako muž. Dúfam že ešte niekedy natrafím na takeho zmyselneho muža. A hnevá ma že ked počujem dievčatá ako si užívajú a pod. že ja nemám žiadne pôžitky nemám. Proste trošku asi zavidím hah,lebo milujem mužské telo, krásne mladé voňavé telo. Ide o to že už rok a pol nemám žiadneho priateľa. Ani "nič", pretože je proti mojím zásadam mať sex na jednu noc, alebo s niekým s kým nie som vo vzťahu. Lenže mňa strašne máloktorý muž priťahuje, nepáčia sa mi muži ktorý su buč pri tele alebo príliš suchý a nemajú mužnú postavu. Proste ma priťahuju fyzicky priťazlivý muži, dajako od malička Tak si ani neviem najsť vzťah lebo ma žiadny muž poriadne nezaujme na prvý dojem. Mne tipujú aj viac rokov, výzoro vyzerám staršie. A ked tak po mne muži niekedy chlýpnicky pozeraju tak uvažujem či to na mne fakt vidno alebo čo :D Hlavne som chcela poradiť že z vaších sckusenosti kto používate ochranu pred otehotnením, pretože z otehotnenia mám veľké obavy, ja nechcem byť tehotná ani za svet. Aká ochrana je najlepšia, a zároven nepokazí použitok z milovania. Brala som pár mesiacov HAK ale nejako moc mi to nerobilo dobre na psychiku a boleli ma z toho prsia. Kamoška používa pharmatex ale to mi príde nechutne ked si predstavím že by malo niečo zo mňa vytekať. Alebo kondom? Ale na kondom hovoria že to nie je "ono". Ako ste na tom vy so sexom slečny, máte ho taký užasny alebo to len "ujde" alebo aj vy máte nedobrovoľný celibát. :D A potom ešte prosím fakt poradte k tej antikoncepcií lebo zatial mi ostáva len tá HAK ako najspolahlivejšia ale od tej ževraj veľa žien stratilo chuť na sex a ma mnoho zdravotných nevýhod časom ..

Cindy35

joj, tak si dakoho najdi a mas po probleme.
inak, ja osobne si myslim, ze je viac ludi, co sex nemaju ako tych co sex maju
ja napriklad nemam a som tu

september

Ti poviem ze hej:D a ja som chalan, takze to mam asi aj este frustrujucejsie:D, pretoze mne sa zas paci aj kazde druhe dievca:D a neviem ci na stastie, ale pre skodu, lebo tolko ich je a aj tak ich mat nemozem:D
Telo vravi pod na to, mozog rychlo hladaj:D a svedomie, tak nato rychlo zabudni:D:D
Co je to hlavohrud?:D

krabiccca

Afrodita : sme sa zhodli asi, tiež nemám rada také tie extra svalnaté typy so širokými plecami a rukami čo vyzerajú ako gorily, plus ešte k ak je k tomu vyholená hlava tak koniec :D a všetky moje známe sa idú za takýmito chlapmi potrhať, že vraj pri predstave akú majú nad nimi fyzickú prevahu ... no neviem, ja som asi fakt divná ale mňa to vôbec neberie :D

AFRODITAaa

KRABICCAAA v pohode to aj mne hovoria lebo mne sa vacsinou zapacia taky co maju dlhšie vlasy a su tak trošku alternatívne odetý alebo tak nejako maju peknu tvár, nie su to také hlavohrude ako sa páčia kamoškám.. no ja som mylslea ze mna nevzrusuje ak muž nema napr pevnejšiu hrud aspon nejake svaly.. ale mu len tak ovisaju prsia a tak. ale tak je to blbé lebo niekedy dostaneš taku chute ale vacsinou to prejde no ked nie je ským ..

september - no ono to je dost na prd :D KED jedno ti hovori mozog a druhe svedomie a tretie telo :D

PERLA - NIE DAKUJEM nemyslim si ze tam chodia nejaky adonisovia to sa mi hnusy chrapat s kadekym

september

Afrodita, je velmi pekne, hoci si tak sexualne zalozena:D, aj tak si proti sexu ak nieste vo vztahu. To ti chvalim.
A vlastne ja som tiez natom rovnako:D asi nas bude omnoho viac:D

perla

sak ked tak rada sexujes,daj si ziadost o prijatie do zamestnania do erotickeho saloonu
a spojis prijemne s uzitocnym:D

krabiccca

ja som si zase vždy myslela že v mojom veku už budem šťastne zadaná a ono nič :D nikdy som ani vzťah nemala, len také jednonocové záležitosti, nie je to nič načo som hrdá ale tak stalo sa ... tiež som ešte panna a v živote by som s nikým takto nevyspala, to si už radšej počkám na niekoho kto so mnou vydrží dlhšie ako tú jednu noc... len dúfam že to už nebude dlho trvať lebo ma *ebne :D a čo sa týka toho či som náročná, neviem :D väčšina chlapov čo sa páči kamoškam mňa absolutne nepriťahujú, a o tých čo sa mne páčia zase vravia že sú škaredý, tak neviem ako to je:D

AFRODITAaa

krabiccca -- tak ty mas este tie roky co ja som premrhala mozes ich využit plnohodnotne :D,.. nie promiskuitne ale s nejakym kto je super milenec..teda ak ho najdeš lebo neviem ci ta maloktorý pritahuje ako aj mna ?... mne je dost zle z predstavy ze hm vo veku tvojom som si myslela že už v mojom budem mať užasny vztah a milovanie každý deň...no opak je pravdou