Nenávidím sa a mám k sebe odpor

Príspevok v téme: Nenávidím sa a mám k sebe odpor
GreenTea

Nenávidím sa vôbec sa nemám rada mám po 18-tke a strašné mega komplexy a už ked si poviem, že to nieje až také zlé tak uvidím nejakú babu čo proste nevie aké je to byť škaredý a odsudzovaný za výzor. Niekedy mám pocit, že radšej by som dala zdravie nejakému chorému dieťatku alebo hocikomu kto je na tom zle pretože sa cítim strašne menejcenne. Ja ani neviem ako to opísať aké je to sa tak nemať rad. Isto by si to niekto vážil to zdravie viac ako ja.

Mexy

Neprikláňam sa k tomu, aby bol človek vo všetkých smeroch optimista, lebo optimistické vízie sú často nereálne, , ale takýto negativizmus voči sebe samému je zhubný, ničíte sa tým, a bude vám ľúto že tým zabíjate čas

Mexy

Keď sami seba presvedčíte o tom, že ste všetko to čo píšete, tak sa tým aj naozaj stanete. A čím hlbšie zachádzate, tým horšie sa bude dať z toho vymotať. Prežila som čosi podobné v 14-15 rokoch, zažila som v detstve šikanu, ignoráciu, aj v rodine mi toho priložili, ale svojim postojom a myslením som si sama tiež prikladala. Je mi to dnes ľúto že som si takto sama zničila pár rokov života.
Je pravda, že okolie vo mne živilo také myšlienky o sebe ako máte vy, ale už som od nich "čistá" a dnes už takýto problém nemám

zmoknutéKura

greentea ja sa vdzy pokusam vzdy zlyham a padnem dole.. ja uz fakt neviem ako to zmenit ... shcudnut som sa pokuala xy krat... zhdoim tých 7 kg a som zase naspat pribrata lebo ma chyti zachvatove prejedanie... a tvár to neriesim uz ani to je cista utopia snivat o cistej pleti ... v mojom pripade...

GreenTea

ja urobím všetko preto aby sme sa necítili takto to nieje normálne a ostatní sa tvária akoby sme ani nemali právo tu byť ved ked nemáme teda aspon ja 100-60-90 tak sme asi nič však...takže ja urobím všetko preto aby som sa tak necítila a chcem aj vám pomôcť