milí čitatelia, mám nasledovný problém. už nejakých 11 rokov som nemal žiaden partnerský vzťah so ženou a čím ďalej tým viac mi chýba ženská neha, vôňa, pohladenie, dotyk, objatie, milé láskavé slovo a tak. často si pri zaspávaní predstavujem, že pri mne leží milá, prirodzená a voňavá žena, ku ktorej sa môžem pritúliť a držím ju za ruku. problém je však v tom, že všade okolo seba vidím len samé nevhodné typy žien, rôzne oprsklé a umelé fifleny, často vulgárne a preafektované, promiskuitné, prípadne zlatokopky, "herečky", pouličné sliepky s inteligenciou v pásme subnormy a s iritujúcim prejavom a vystupovaním a pod. mám síce v práci kolegyňu, ktorá je úplne úžasná, ale tá je vydatá a má deti cca v mojom veku, čiže tadiaľ cesta nvedie.. ide o to, že čoskoro príde jeseň, a vtedy sa u mňa vyššie popísané túžby zintenzívňujú, preto by som sa chcel spýtať, ako sa dajú eliminovať, prípadne úplne potlačiť. vďaka:)
Ako odbúrať túžbu po ženskej nehe?
ale lulu, nebudem sa tu natahovat o blbostiach ale urcite som nepisal ze nepoznam babu bez silikonov, zrejme som pisal ze na mna zeny v mojom prostredi posobia umelo a niekto iny zacal tocit o umelych prsiach tak sa ti to zrejme nejak zlialo dohromady. a tiez nepochybujem o tom ze sa v BA da najst jednoducha zena (skor naopak), len neviem ci zrovna o tom je tema:)
skus zoznamku napr. cez Vitalitu, tam najdes prirodnacku
anjelik, no hej, sport a hudba su fajn, len tomu nieco chyba... je to ako keby si bola hladna a ja by som ti povedal ze skus pomarancovy dzus.. alebo zeleny caj:)
pardon za preklepy :)
beskyd - ja som to citala od teba, ako si horekoval, ze uz ani nepoznas babu bez silikonov, si pamatam, ze ctedy ti viaceri odpisovali, ze v kaych kruchoch sa pohybujes, ze mas ten problem, ja mam pamatat na velmid obrej urovni :) ale nevadi...kazdopadne nic to nemeni na tom, ako sa prezentujes s nazormi, osobne si myslim, ze velka cast chyby bude v tvojom mysleni, kamarat je z BA priatelku ma od BA takmer tesne z BA a je to velmi jednoduche a pekne dievc, to len pre priklad
V takých prípadoch odporúčam aspoň open house, lebo to musí byť zničujúce.
tu necita viac ludi, tiez som nikde nepisal ze vsetky maju silikony, ale to je asi jedno:)