Ako sa správne stravovať a starať o svoje zdravie?

aadriaanka

Že Gepard :D Výšku mám 172cm, súčasnú váhu mám 65kg, 6 rokov sa venujem kulturistike, jedávam 6-8x denne. A odkiaľ som? Tu máš odpoveď www.youtube.com 0:50-0:58 :) A som zasnúbená takže na tel.číslo zabudni. Okrem toho, toto neni zoznamka.

Gepard

aadrianka/ mozem vediet tvoj vek? mas aspon 18 rokov? nechap ma zle len kvoli tomu ze ked tu citam niektore temy tak mlade dospievajuce baby maju velke problemy so stravovanim. tak ci niesi jedna z nich co je este vo vyvoji a nechce poriadne jest lebo si mysli ze je tucna.silna a plna energie budes vtedy ked budes normalne jest aspon trikrat denne. nie nejake suchare ci tie polystyrenove chlebicky co jedavaju baby a piju len vodu z vodovodu.

Prezývka55

Mne chuti, ale musi to byt normalna zelenina zo zahradky nie tie vodnate idiotiny z obchodu ktore nemaju ziadnu chut. Taka fasa uhorka domaca nakrajana s cibulkou mnam.

aadriaanka

NEnormalna problémom sú tiež všetky tie potravinárske arómy, farbivá a príchute, že potom telo samo nevie čo chce. Veď komu by napríklad taký zeleninový šalát chutil viac ako cola s pizzou? :D Tým, že konzumujeme tak veľa spracovaného jedla s chemickými prísadami má väčšina ľudí úplne zničené chuťové bunky.

Prezývka55

aadriaanka rano ked vstanem nejaky jogurt alebo chlieb s niecim, potom obed vacsinou nejake maso a zemiaky alebo nieco proste varene, predtym bud polievka alebo nie, podla toho ci mam chut alebo nie ... potom na olovrant bud nejaka cokolada varena alebo nejaky keks, na veceru zas nieco varene nejake maso s niecim alebo spagety alebo pizza, potom este pred spanim bud nejaky jogurt alebo nejaku sladkost alebo nieco take, ked nic neni aj posny chlieb zjem :D

NEnormalna

Každý organizmus je iný, myslím, že najlepšie je počúvať svoje telo, čo si pýta. Niekto je viac mäsový typ, niekto sacharidový, niekto pol na pol..ide ale o rozpoznanie signálov tela. Telo nám nehovorí "napchaj sa čipsami a sladkosťami a zapi ich colou"..za tým sa skrýva niečo úplne iné, chýbajúce minerály, živiny. Je to beh na dlhú trať.