Nezáväzný vzťah

Príspevok v téme: Nezáväzný vzťah
Sonjaa

Viem, že podobná téma sa už diskutovala, ale aj tak ma zaujíma názor čitateľov a prispievateľov do tohto fóra.
Na jednej sociálnej sieti som si začala písať s mužom, ktorý mi imponoval, páčil sa mi. Samozrejme, že bol milý, vtipný a empatický.. Po čase došlo k prvému stretnutiu, ktoré dopadlo obojstranne dobre. Začali sme sa stretávať a po čase aj intímne žiť. Medzitým sme obaja chodievali na sociálne siete a tam tiež spolu komunikovali. Dosť ma prekvapilo, že on napriek našim stretnutiam chodieval na net omnoho častejšie než ja (pravidelne každý deň a to niekoľkokrát za deň) a určite tam komunikoval aj s inými ženami. Definovala som to ako závislosť na soc. sieťach. Taktiež mal stále zapnutý aj skype.

Ale to najpodstatnejšie, o čo mi ide, prišlo neskôr.Stávalo sa, že bol pripojený a vôbec na mňa nereagoval a keď som sa ho na to spýtala, tak povedal, že nebol pri PC a niečo stále doma robil...
Potom prišlo obdobie, keď sa mi prestal ozývať a keď som sa ho spýtala, čo sa stalo, tak mi povedal, že je veľmi zaneprázdnený a nemá čas. Je pravda, že je podnikateľ a má široký záber aktivít, ale aj tak si myslím, že na telefonát, či sms sa čas dá vždy nájsť.

Tak som sa ho natvrdo spýtala, ako to so mnou myslí. Vtedy horko-ťažko z neho vyšlo, že on nemá čas na nejaký vážny vzťah (sme obaja rozvedení s veľkými deťmi) a to, čo mi môže ponúknuť, je NEZÁVAZNÝ VZŤAH.

Chcela by som vedieť, čo je to vlastne takýto typ vzťahu (zatiaľ som mala iba "normálne vzťahy"), či ide iba ozaj čiste o sex, či sa partneri v tomto vzťahu vôbec spolu niekde ukazujú, či a ako okrem toho jedného... trávia vôbec spolu nejaký čas, a podobne...

Chcem, aby sa vyjadrili muži, čo ich vedie k tomu, aby takto dopredu zadefinovali vzťah s partnerkou, či sú to muži promiskuitní a majú súčasne viacero sexuálnych kontaktov... či sa mám oprávnene obávať nejakej nákazy..
Ďalej by som chcela počuť aj názor žien, či im takýto nezáväzný vzťah vyhovoval (nie vydaté !!! to ma nezaujíma), či v ňom netrpeli, ako to všetko brali. Či sa nakoniec do partnera aj nezaláskovali (veď s kým spím, tak musím k nemu niečo cítiť) a vôbec ako túto situáciu riešili ...

Prezývka55

Taky co nepotrebuje k zivotu priamo nikoho a vie si to zariadit vsetko sam.
Teda ked chce zenu ma zenu, ked nechce tak nema, ked potrebuje peniaze tak ich zozenie alebo zarobi, ked chce ist tam tak tam ide, ak nie tak nie.

Proste clovek vyrovnany so sebov, riadi svoj zivot podla seba, neocakava ze mu niekto da nieco zadarmo a nic mu nechyba lebo kazdu svoju potrebu vie vybavit a zasytit. A neplace ked mu nieco nevyjde ale vzdy najde riesenie ako vec napravit k svojej spokojnosti.

Prezývka55

Sonjaa asi hej ale v zivote ma clovek sancu sa zmenit na obraz aky chce, ide to vekom, menia sa nazory a tak. Takze sanca tam stale je ale ty to takto nechces no.

Sonjaa

no veď presne o tom to je, keby som ja mala na to povahu, tak by som to tu neriešila....
Asi sú ľudia, ktorí na to majú a zase opak, ktorí na to nemajú....

Prezývka55

Sonjaa mozno nie kazdy mozno len ja nie som taky sabestacny ako by som chcel, ale povahu neoklames ked raz na to nemas.

Sonjaa

ibaže najdôležitejšie je, pri ktorej žene si to konečne uvedomia .. a riziko všetkého je, že to nemusím byť ja ....

Ale čo je dnes bez rizika ? ((

Sonjaa

asi preto
Prezývka55Dnes 12:05,
že aj muži napriek tomu, že robia svaly predsa len potrebujú city a nehu... (aj keď to neradi priznávajú)Aspoň tí normálni muži si uvedomia, že sa nedá donekonečna fungovať len - tak

Prezývka55

Mimulus keby som bol silna osobnost tak by som tak zil, pozri fakt by som prijal ten komfort co to obnasa ale nieco vo mne nespecificke co neviem vysvetlit ostalo nenaplnene, jednoducho sa da povedat aj ked je to mozno blbost, ze ti tie vsedne veci z normalneho vztahu zacnu chybat, ze sem tam sa clovek musi aj nasrat a tak.
Neviem to proste vysvetlit ale aj ked som chcel tak som tak zit nevedel, pritom mi v tom nic nebranilo okrem seba sameho a ako vravim aj ja som sa v tom podporoval, len nejaka suciastka vo mne to pokazila :D
Jednoducho som nevedel byt taky chladny a zvladat to.