táákže kto si myslíte, že má viac úchyliek. muži? ááálebo ženy? a aké si myslíte, že sú najčastejšie a najviac charakteristické pre mužov a aké pre ženy. a píšte k téme ako inak :)
Muži vs ženy porovnanie
fialovytulen podvadzali sme rovnako, ako vy, klamali sme rovnako, ako vy (minimalne), muži manipulovali oveľa horším spôsobom a to svojou fyzickou silou, sex. za peniaze, pretože to chceli MUŽI, zabíjali a boli sme zabité,pochybujem že teraz veríš aj sám sebe, čo si pred chvíľou napísal, alebo sa aj ty rovnako negativisticky staviaš k ženám, ako feministky k mužom.
jedulka ja by som si to prečítala, ale už dom dosť negativne nastavená, nechcem byť ešte viac. :-)
Takze tak. - a čo z toho vzťahu máš keď máš akurát sex v jednej polohe a možno pod perinou so zhasnutými svetlami? nemáš žiadnu fantáziu? žiadne túžby?
vy ženy ste podvádzali, klamali, manipulovali s mužmi, nechali sa vydržiavať, sexovali za peniaze a iné výhody, taktiež zabíjali hlavne pomocou jedov a nájomných vrahov. vaša minulosť je rovnako strašná.
v súčastnosti sa stretávam práveže s extrémnou nenávisťou žien voči mužom, za čo môžu hlavne feministky a ich hnutia, ktoré rozbíjajú rodiny, ničia mužskú a ženskú prirodzenosť a ničia túto spoločnosť.
môj frajer je strašný slušák, niekedy mi aj už vadí :D nejaké neslušnosti :DD ktovie, no,,,,ale radšej nech tak to ostane ako je teraz :)
..no mě nedošli argumentace.Chlapy to číst jistě nebudou ale ženy vy byste měli ...až do konce
www.kubata.nazory.cz