Váš najobľúbenejší domáci koláč

kabel

Z latok, ktore vznikaju z metabolizmu bielkovin a tukov. ten proces sa vola glukoneogeneza a bez nej by sme neprezili, lebo by nase mozgy nefungovali pri oneskoreni prijmu sacharidov z potravy :-D

ebi777

ja prijímam cukor, ale len veľmi málo,,,
a jem veľa ovocia, mne to stačí

už sa stalo, že som mala hypoglykémiu, začala som mať krče v nohách som sa nevedela postaviť,ukrutna bolesť to bola, ešte sa mi aj točila hlava :( dala som si kocku cukru a ma to prešlo

od vtedy si dávam cukor

Mimulus

Ja som schudol zo 115 na 75 aj za pomoci všetkých možných cukrov. Pil som sladenú kávu, čaj, sladené malinovky a jedol čokolády a napriek tomu som schudol a držím si váhu :)

Cukor je veľmi potrebný.

fialovytulen

lenže telo a hlavne mozog pre svoje fungovanie cukor potrebuje. čo potom ješ namiesto cukru aké potraviny?

takú peknú tortu urobím aj ja a spravím na ňu nápis ebi. potom ju pomaly zjem a môžem ti poslať video aby si sa pozrela ako mi chutila. ale najlepšie keď ho budeš pozerať hladná :D

ebi777

nebojím sa, že budem tučná, ja sa len bojím umeleninám a hlavne bielej múky a cukru,, cukru sa bojím najviac, rozmnožujú sa z neho kvasinky v tele, je hlavnou výživou pre rakovinotvorné bunky a pod. :)

...........tak zrejme tú tortu poliala čokoládou :)