B 17- Amygdalín 500mg

Príspevok v téme: B 17- Amygdalín 500mg
RenátaS.

Ponúkam 3 kusy originál Amygdalínov ( vitamín B17) 500mg tabletkových objednaných priamo z Mexika. Sú úplne nové, neotvorené doba expirácie jún 2015. Mamička užívala dva roky pri 4. štádiu adekokarcinómu pľúc, celkom dobre zaberal.Bohužiaľ teraz po radioterapii zlyhalo srdiečko.
Cena dohodou

mobil 0910939103

RNG

Lemn horke semienka z mandli, marhul sliviek ceresni a broskyn obsahuju tie viazane kyanidy. Ale nase telo, tj pecen je na urcite mnozstvco kyanidov zariadena, lebo ich vie absorbovat . Len vacsie mnozstva su nam skodlive. Ale kyseliny rozkladaju tieto zdroje kyanidov, preto kysle rakovinne bunky su nimi otravene, kdezto neutralne a zasadite v tele nie su poskodene.
V Mexiku, kde nie je zakazane amygdalinom liecit rakoviny maju celom slusne uspechy s nim. V USA ale ho zakazali, lebo bol prilis velka prirodna konkurencia ovela jedopvatejsim patentovanym chemoterapeutikam. Nebolo to tazke, kedze predavkovanie amygdalinu cez zaludok znamena otravu kyanovodikovou kyselinou.
Inac viazany kyanovodik obsahujuce latky obsahuju aj rozne ine plodiny , v roznych formach, niektore vyzaduju specialne spracovania aby boli jedle, ine su pre nas zname a uzitocne, ako napr vitamin B-12 vo forme cyanocobalamine, alebo rozne antioxidanty zo semien ako proantokyanidy napr z hroznovych semien a antokyanidy zo semien cucoriedok a billbery.
Viazane kyanidy su zvacsa pre nas neskodne a nachdzaju sa v tele v roznych molekulach.
Amygdalin(B-17) podavany injekcne sa v krvi, ktora je zasadita nerozklada a tak sa nemoze uvolnit z neho kyanovodik, ale rozklada sa az v kyslych rakovinnych bunkach. Ale ako znacna cast latok, co sa do nas dostanu, vcitane napr liekov, sa B-17 po case vyluci, bez rozlozenia

Deria

jedulka,jeeej, teraz si mi pripomenula ....ked som bola mala, co sme sa tych jadierok z marhul ako deti najedli!:) rozbijali sme ich s kamenom o kamen. my sme mali doma vela marhul na nasom pozemku, este sme ich nosili aj do zberne. no to nechapem, akoze sme sa neotravili?

jedulka

RNG...a věřím ti,že to k nám taky dojde,bohužel.Když ti napíšu,že v období podávání ve velkém anxiolytik a benzeodiazepinu, tady opravdu nikdo včetně farmakologu a lékařů nikdo neměl páru o tom co je to zač tak mi věř.Oni je totiž brali také.Dneska jsou z toho velmi rozčarování a musí jako každý smrtelník na detox.
Ale s takovým vulgárním jednáním ses tady setkával dnes a denně na sociálkách.Vložila jsem všechny úspory do diktafónu a všechno každičké slovo jsem si nahrávala.Když to jinak nešlo.Co s nima!

jedulka

Lékaři varují před šarlatány v léčbě onkologických onemocnění
Meruňková jádra jsou však nebezpečná
Problém je, že sušená meruňková jádra, z nichž se pilulky skládají, jsou stejně jako ta vyloupaná z meruněk, jedovatá. Ostatně i sami uživatelé zázraku na svých internetových stránkách varují, že někteří lidé mohou při polykání tobolek stejně jako při užívání sušených meruňkových jader cítit slabost, závratě, nevolnost, bolest hlavy a zvracet. Aby ne, když jádra obsahují jed kyanid.

Přesněji řečeno: ona údajně léčivá látka amygdalin je glykosid, který se při trávení štěpí na kyselinu kyanovodíkovou. Což je ona známá hořkomandlová vůně z detektivek spisovatelky Agathy Christie, která ji používala k vraždění poměrně často, a která se také rozline, když jádro meruňky rozpůlíme.
Mě máma vždycky varovala abych nejedla pecky z meruňek a nebo z broskví,což jsme jako malé děti rádi dělali.A to uměla akorát sčítat a odečítat ....

jedulka

RNG ...jsem ráda za české lékařství,když to čtu.Taky mi vybrali laparoskopicky žlučník,tady na severu na největší výspě medicíny,ale to co ty popisuješ si neumím představit, že by se ke mně takhle někdo choval.Měla jsem velké bolesti po operaci a těžkou depresi.I když to bylo proti předpisům,můj si vybojoval místo vedle mne a seděl tam ve dne v noci.Po 5 dní se o mě museli starat jako o miminko,ani na WC jsem si nedošla a když mi pátý den začala tahat sestřička z postele tak jsem tak silně uhodila pěstí do postele,že si to okamžitě rozmyslela.vstala jsem až když jsem se cítila dobře a né kdy mi nařizovali.

RNG

NuZ ak nesuhlasim s liecbou, tak ma vobrec do nemocnice neprijmu a mozem rovno skapat. Alebo ma prijmu, aj tak urvia viacmenej co chcu, vek abo by som ich mohol kontrolovat , ked som pod narkozou a nikto iny , okrem pritomnyc lekarov nevie, co so mnou robia, lebo pisomne spravy sa celkom s kludom napisu podla potreby.Lekari si jeden druhmu chrania chrbty ako hovori slovenske prislovie :"ruka ruku umyva"
A existuju aj kliniky, kde lekari dovolia a dokonca sami pouzivaju rozne alternativy, ale tie vobrec poistovne odmietaju kryt, tj musis byt dobre prachaty, aby si si to vobec mohol dovolit.
Takze to je ten "slobodny vyber".
A to si cely zivot platim tie najlepsie mozne poistky a ked k tomu dojde, tak mi nadiktuju pouzivanie lekarskeho monopolu, lebo alternativu nekryju a take nemozne sumy, co ti kazdy lekar a nemocnica pozaduje si nemozem dovolit platit z vrecka, Takze taky "slobodny vyber" tu mam. Vsak raz to dojde aj ku vam, sprejete k tomuto milovymi krokmi od zdravotnictva predtym poskytovaneho tzv 'zadarmo" tj plateneho z vasich dani a lekarom platenym nie ovela viac, ako inym absolventom vysokych skol a nemocnic operujucich podobne ako hotely, tj v cene izieb adekvatnej priestotu a poctu sestriciek, nie absurdnej , ako je to tu v USA.

llek

Este ma tak napadlo, co RNG spominal ze ho nutili podpisovat v nemocnici ze suhlasi s liecbou. Pisomny suhlas pacienta s liecbou nam vyplyva zo zakona, my sme povinni mat pacientov pisomny suhlas s liecbou ktoru mu navrhujeme, to nie je nutenie, pacient moze podpisat aj to, ze s liecbou nesuhlasi, je tam aj taka moznost. Ked totizto vznikne problem, prve na co sa hladi je to, ci pacient s liecbou pisomne suhlasil. RNG zije v USA, musi vediet ze je to krajina, kde pravnici cihaju na kazdom kroku na kazdu skulinku a na vsetko co by sa nejako dalo napadnut a ide to az do absurdit, ale je to taka krajina

llek

Ono je to s tym zlyhavanim organov tak, ze to nie je len otazka chemoterapie, ze ta je to najvacsie zlo.Tak sa to zvykne casto povedat, ze pacienta zabila chemoterapia. Ten kto sa v onoklogii pohybuje vie, ze zvycajne to ide ruka v ruke s progresiou samotneho nadoroveho ochorenia. Ked sa pacient rozhodne, ze sa nelieci chemoterapiou je to jeho vlastne rozhodnutie. Su situacie a typy ochoreni, kde to nemusi byt apriori zle rozhodnutie, netreba si vsak robit iluzie ze tito pacienti sa maju len dobre a kvitnu, pokrocile nadorove ochorenie urobi s pacientom svoje. Za chybe to povazujem ja u pacientov s vyliecitelnymi nadorovymi ochoreniami. Ale ked sa pacient rozhodne, nikto ho nenuti. Mam taku skusenost, ze ked sa ma naozaj zle, nezriedka svoje rozhodnutie zmeni

Deria

nechapem, co je na tom zle, ked renata predava amygdalin po mame. preco by mala byt preto predajachtiva? iste to nebolo lacne, neviem, ci to je vobec na sk dostat a je to skoda vyhodit. myslim, ze clovek, ktoremu visi zivot na vlasku skusa vsetko mozne. o b17 som uz tiez pocula vela pozitivneho. na druhej strane je zname, ze pacienti, ktori dostavaju chemoterapiu, zomieraju nie zriedka na zlyhanie niektoreho z organov, väcsinou srdca. ako by pacient skoncil, keby sa spolahol len b17, tazko povedat...

llek

Pozri, mne je jedno co robis a ako robis. Dobrovolne zijes v krajine kde su veci tak ako su a ako si ich opisal. Mas dovod preco v tej krajine zijes,tak predpokladam ze akceptujes aj tie menej prijemne stranky toho zivota. Ide skor o to, ze ked chces ludom radit tak im rad, ale nekydaj stale na lekarov, nech sa ludia sami rozhodnu ako sa budu liecit. Ty podavas svoj pohlad na vec, lenze moze to byt pohlad len z tvojho zorneho uhla, z ineho zorneho uhla mozu byt veci ktore si opisal trochu inak, tak to totizto velmi casto byva, preto vyhlasovat svoj pohlad a nazor za ten najspravnejsi je vzdy tak trochu obmedzene. Nic viac