NuZ ak nesuhlasim s liecbou, tak ma vobrec do nemocnice neprijmu a mozem rovno skapat. Alebo ma prijmu, aj tak urvia viacmenej co chcu, vek abo by som ich mohol kontrolovat , ked som pod narkozou a nikto iny , okrem pritomnyc lekarov nevie, co so mnou robia, lebo pisomne spravy sa celkom s kludom napisu podla potreby.Lekari si jeden druhmu chrania chrbty ako hovori slovenske prislovie :"ruka ruku umyva"
A existuju aj kliniky, kde lekari dovolia a dokonca sami pouzivaju rozne alternativy, ale tie vobrec poistovne odmietaju kryt, tj musis byt dobre prachaty, aby si si to vobec mohol dovolit.
Takze to je ten "slobodny vyber".
A to si cely zivot platim tie najlepsie mozne poistky a ked k tomu dojde, tak mi nadiktuju pouzivanie lekarskeho monopolu, lebo alternativu nekryju a take nemozne sumy, co ti kazdy lekar a nemocnica pozaduje si nemozem dovolit platit z vrecka, Takze taky "slobodny vyber" tu mam. Vsak raz to dojde aj ku vam, sprejete k tomuto milovymi krokmi od zdravotnictva predtym poskytovaneho tzv 'zadarmo" tj plateneho z vasich dani a lekarom platenym nie ovela viac, ako inym absolventom vysokych skol a nemocnic operujucich podobne ako hotely, tj v cene izieb adekvatnej priestotu a poctu sestriciek, nie absurdnej , ako je to tu v USA.