Nic ma nebavy. Vsetko co skusim ma neohuri, alebo ma bavy max. mesiac. Proste len nadchnem sa a nic. Nemam absolutne co robit s casom. Celý den by som mala tužbu len prespať lebo som smutná. Prisla som o kamaratky lebo uz sa viac menej rozbehali po svete alebo su uz zasnubene a na mna nemaju casu a moje sance ist robit vonku akosi zlyhali lebo tie miesta dostal niekto iný. Som zufala ale tento stav ze neviem sa najst, nemam zmysel zivota, dovod preco zit, nic co by ma bavilo, nemam hobby ani priatela proste bludím som ako zombiek. Len sa utapam v sbealutosti, zufalstve, bezmocnosti, a najradsej spím lebo vtedy dokazem prestat mysliet. Realita mi uz totálne znicila akekjolvek sny a nádeje co som mala. Netuzim po nicom. Mojin najjednoduchsim a uz posledným primitívnym snom bolo dostat sa vonku za hranice a pracovat a zacat tam od nuly. Ale akosi mam pocit ze ani tam sa to nezmeni a nebudem mat iný pocit zo svojho zivota ako len teraz toto nenaplnenie, prazdnotu, osamelost, bezmocnost ,enptorebnost pre svet. Ale najviac ma porste bolí ten pocit prázdnoty, ranné vstávanie s pocitom že toto je len dalsi zbytocny den a nechut do všetkeho, apatia nezáujem k rozhovorom, nezaáumem o okolie a druhým, uzatvaranie sa do seba, stratenost, len tak chodenei so sklonenou hlavou z roboty domov a naopak, a aj tá mi o dva mesiace skonci tak ma dost úzkostne desí predstava co so mnou bude ked budem nezamestnaná...Ale nechápem preco neviem najst nic v čom by som sa našla a bavilo ma to. Skusala som kazde umenie, sport, hoco , fotit , kraviny kadejake, citat.. a nič .. och citim sa ako keby všetky tie reči a kecy co mi kazdy hovori boli len také bludy a ja stratený prípad..
Citim sa zúfalá sama zo seba
Nemaj takýto pocit, určite si jedinečná bytosť a ak nad takýmto niečim dokážeš premýšľať tak určite nebudeš až taká stratená ako si myslíš.
Chceš sa snáď zaradiť sem?
...tento nový a skvělí styl života,má jen jeden základ "destrukce života"!Nevím kdo za tím je, nevím kdo to řídí, vidím jen výsledky a ty jsou do nebe volající.Miliony lidí se cítí jako ty.Není to ani trošku divný ??? Kdo a co tě srazilo na zem??? Stále se ptej a hledej odpověď.Nenech se sebou takhle vláčet,nikdo se nedejte!
Prozatím ti doporučím jen dvě knihy,víc toho nemám,ale hledám,nehodlám se vzdát.
Tajenky života - kniha první (MUDr. Josef Jonáš),
Tajenky života - kniha druhá - od praxi k teorii (MUDr. Josef Jonáš).
Znám toho lékaře osobně,už asi 30 let.Když tehdy mluvil,sotva mu někdo rozuměl.Teď ti může alespoň do začátku pomoct.A nebuď sama.
veľmi rýchlo by sa vyriešil tvoj problém, keby si si našla priateľa,, prišla by ti hneď chuť do života,,,, nový pohľad na svet, pozitívne myslenie.
V prvom rade musíš zmeniť svoje myslenie!!! Bez toho sa ďalej nepohneš. Šťastie, priatelia, práca na teba nenatrafia doma medzi štyrmi stenami a tiež ťa budú oblúkom obchádzať, keď na ulici sa len mračíš.
Dnes išla akurát oproti mne jedna mladá baba s mastnými vlasmi a pozerala sa na mňa zamračená s pohľadom vraha. Ponaučenia, keby si umyla vlasy a mala úsmev na perách, tak by to bolo celkom baba k svetu. Takto vo mne zanechala dojem, že brrrr.
Nájdi si dennodenné radosti, aj keď malé. Poteš blízkych napr. koláčom, večerov. Vypestuj si kvetinku a sleduj ako rastie. Začni robiť nejakú dobrovoľnícku činnosť.