Materské znamienko

Príspevok v téme: Materské znamienko
tery

Aj ked je forum premna už uzavretou témou......predsa musím tu niečo napísať, lebo mi z toho ide strach.
A nemam sa s kým o tom porozprávať.

Bola som v sprche a nechtiac sa mi podarilo na pokožke,na tele,gelovým nechtom,,ked som sa tak poriadne drhla.....zadred do materského znamienka.
Bože..nikdy sa mi to ešte nestalo a teraz neviem čo s tým. Trocha som z neho olupala do kože, trocha krv a to znamienko je svetlejšie ako bolo.
Čo teraz.....

tery

Prečo práve mne sa musia stávať také nešťastné náhody, nehody.....jedno vyriešim a príde druhé :(

Ja zdravotne problémy nerada riešim...lebo mi z nich ide strach a teraz aby som sa bala čo ukáže budúcnosť.

tery

Len rozmýšľam ako budem spať...aby som ho viac neošuchala...asi s otvorenými očami :)aby som sa náhodou neotočila a netrela ním,do keli.

Mimulus

Skús skôr framykoin zásyp. Ja som si dával ten. A po 2 dňoch to bolo ok - po týždni odpadla aj chrasta. A nikde som nebol.

tery

Chcela som framykoin antibioticku masť,,,ktosi o tom písal, že mu pomohlo...ale aj ja si myslím, že je lepšie do toho nebabrať a počkať čo nato povie lekárka.,len neviem či po týždni to má ešte zmysel chodiť tam.,skôr nemôžem.

Mimulus

Veď práveže to nechaj zaschnúť. Nedávaj si nato žiadne mastičky a zbytočne si to neprelepuj ak nemusíš aby to dýchalo.

tery

Ospravedlnujem sa...zle som prečítala...ale určite zájdem na kožné..hoci po týždni, lebo skôr mi nevyhovuje...dakujem pekne za radu.