Takze mam vztah,ktory trva nieco cez pol roka. Priatel bol zo zaciatku ku mne mily snazil sa priniesol mi pozornost, pisal sms zavolal. Asi po troch mesiacoch sa to vsetko zmemilo. Ziadna sms, pekne slovo ziadne prejavy lasky. Brala som to ze je to koli praci. Kedze sme od seba vzdialeny asi cca 30 km stretavame sa 2-3 krat do tyzdna aj to chodim len ja za nim. On pride za mnou len ked nieco potrebuje. V poslednom case si pyta peniaze vraj nema. Ja som studentka a peniaze mam len od rodicou. Zabuda na moje narodeniny meniny. Plan robi vzdy on a ja sa musim prisposobit nikdy sa ma neopyta co by som chcela robit ja. Chyba mi ten pocit ze som milovana a o slovicku milujem ta uz ani nesnivam. Je velmi naladovy raz podrazdeny je velmi dobry. Asi pred 2 mesiacmi som mu nasla spravy v mobile s inou babou a pisal tam ako si sadli a chcel by byt s nou aka je krasna a pod. Ked som sa ho nato spytala povedal ze je to len sranda a nic viac. Pritom sa s nou stretotaval . Vraj uz nie ale pisu si stale. Dozvedela som sa to na dovolenke ktoru som celu organizovala ja. Chcela by som vediet vas nazor velmi pekne dakujem.
Priatel pyta odo mna peniaze
erikaaaa, preco s nim chces zostat?
erikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
toto skutočne nemyslíš vážne? :(((
nevymyslas si to ? fakt ta nechcem uboho urazat cez net, ani to nemyslim zle, ale podla mna nemozes byt tak hlupa
erika..sorry, ale si normalna? okamzite sa zobud a kopni ho s poriadnym rozbehom do prdele..
a uz nikdy nikomu nedovol, aby s tebou takto zametal..
Zewa vsetko som vzdy platila ja kazdy vylet vsetko vyslo mam to okolo 200e keby to bolo na nom tak by sme nikamnesli povedal ze potom a auguste pojdeme na nejake vylet ktory bude platit no nic.. okrem toho vzdy ked sme niekam isli stravu aj vsetko som platila ja... a ked som si raz zabudla peniaze nebol mi ochotny zaplatit len velmi tazko bolo to 1e. Mal 30e a ked som sa ho spytala povedal ze to ma pre byvalu ked za nou pojde keby nieco potrebovala
Ach jaj.
Dievca, tak si to zhrnme: 1. On pride za mnou len ked nieco potrebuje - hm, to si nerobia ani kamarati nieto partneri, 2. pyta peniaze vraj nema. Ja som studentka a peniaze mam len od rodicov - omg, by som ti ako matka toho frajera zatrhla, nevidis, ze ta len vyuziva? 3. Zabuda na moje narodeniny meniny - ked sa to stane raz, tak ok, ved pozname chlapov, ale po jednom raze si kazdy milujuci chlap da pozor, aby nezabudol! 4. nikdy sa ma neopyta co by som chcela robit ja - takze je sebecky, 5. o slovicku milujem ta uz ani nesnivam - ty si ozaj sprosta alebo taka zamilovana?! 6. povedal ze je to len sranda a nic viac. Pritom sa s nou stretotaval - takze este aj klame, ked klame raz ako vies, ze neklame stale? 7. Dozvedela som sa to na dovolenke ktoru som celu organizovala ja - aspon vidis, ako mu na spolocnej dovolenke zalezalo, len dufam, ze si to ty neplatila cele.
Clovek robi mnozstvo chyb, ved ako by mohol inak napredovat? Pouc sa z tohto vztahu a nenechaj zo seba robit handru! Si predsa mlada zena, zacni si trosku vazit seba a nepredkladaj sa niekomu, kto NEMA zaujem! Ty si neurobila nic zle. Uprimne lubis. To on je pravdepodobne nezrely na dlhsi vztah. Mlady chalan, co vydrzi obletovat babu tri mesiace, a potom potrebuje zmenu.
Ked ja sa bojim samoty...
james bond,
to je jedna z výrazných vlastností človeka,,, sebadeštrukcia !!!