fireboy - to nie je pravda, ze sportom sa odbura sexualne napatie. Ja mam to iste, co sa pise v teme tejto diskusie a mozem ti povedat, ze fyzicke vycerpanie mi nepomaha. Ani ked pracujem tvrdo do rana do noci, ani ked lezim s teplotou v posteli. Niekedy mam az strach, ci pri tom nedostnem infarkt. Ak je to velmi silne, tak nepomoze nic, iba si najst podobnu partnerku alebo partnerku, ktora v mene lasky je ochotna sa tomu prisposobit, ako som to urobil ja - moja terajsia manzelka si na to jednoducho zvykla, lebo ma nechcela stratit a dokonca sama povie, ze by jej to uz chybalo, ak by som sa zmenil. (Ono to aj na cloveku velmi vidno, ked ma sex minimalne 1x za den - ten oxytocin, co sa pri tom vylucuje omladzuje telo a robi dobru naladu, clovek doslova ziari. Jej kamaratky sa jej pytaju, co robi, ze tak uzasne vyzera a je stale usmiata).
No a kedze som sa s tym pokusal nieco robit vyse 10 rokov, tak viem, ze jedine riesenie su lieky, ktore sa pouzivaju u sexualnych deviantov a tie maju strasne vedlajsie ucinky. Alebo potom kastracia... Nic ine nie je - mam to vykonzultovane s mnohymi profesormi na roznych medicinskych fakultach.