v skratke,
som dospela zena :)
v praci stretavam jedneho co ked ho vidim ,ja neviem kam skor by som sa schovala, hned znervozniem,nohy sa mi trasu,tep sa mi zrychli srdce mi bije silno az si myslim ze to vidiet cez tricko ako pumpuje :D a ked viem ze sa pozera ,neviem kam skor ujst pohladom
citim sa ako 16 rocne dievca :( je to trapne,do roboty sa aj tesim ze ho uvidim a potom sa chovam takto ,je to velmi detske,
este sa mi to nestalo,ved toho cloveka nepoznam ,len sa stretneme v praci a pozdravime to je vsetko ,
a ktomuvsetku on je moj protiklad ,
aj sa chcem zbavit toho pocitu ale nejde to,ani neviem ako sa mu prihovorit ,lebo ani to sa neda kvoli praci
Som ako pubertacka ked ho vidim ,co mi sibe naozaj?
len aby to tak nedopadlo aj somnou :)
nechaj tak neries ak bude mat zaujem da ti vediet spravanim len pozoruj a zistis sama. ja nemam problem dat babe najavo ze sa mi paci najma ak viem ze je volna a nema vztah. ale takych hnupoch co sa boja oslovit babu a cakaju ze to za nich spravi duch svaty by som najradsej nakopal do zadku to niesu muzi na pravom mieste. potomsa cuduju ze nemaju vztah. stale len cakaju a cakaju a zivot im pretecie ako voda a zistia ze su sami.
ved viem ,ze si to nemyslel na mna, len som napisala,ze ja taka niesom
neviem
neham to tak nejdem si zatazovat hlavu,asi to nema zmysel,alebo mozno ma?? to su otazky dookola a ziadna odpoved... bud ..alebo ??
ved ja som to nemyslel zle ze ty pijes len nemam skusenost s normalnou babou aby za mnou prisla a zacala ma balit len s takymi ozratymi pipkami. normalne baby asi chlapcov nebalia lebo su normalne a prenechavaju iniciativu na nas a same zacat sa hanbia. tak neviem co si chcela pocut teda citat :)
elephant,
nemyslela som tak ako si napisal ty.ja niesom typ zeny co sa spie aby mala guraz ist za chlapom
ja nepijem vobec,aj preto ze som sofer a kazdy den na aute,ale aj preto ze mi to nechuti a na druhy den mi je zle....
len tak nieco sa opytat nejak zacat ved ma porazi ani sama neviem co :)
pokial je pekna sympaticka a prijemna nie vyzyvava ako stetka tak by som bol rad ze ma zaujem. ale poviem ti na taku som stastie este nemal. skor na tie co sa spiju v podnikoch potom maju vacsiu guraz a zacnu si ma doberat a nestitia sa mat aj fakt vulgarne poznamky a navrhy. tak tieto nemusim. o tych si myslim svoje "a ta rada dava a pi***ku nastavuje"
elephant
no to mas pravdu chalan by mal mat gule!! a nie sa hanbit
a ako je to naopak ,ked zena zacne ako to bere chlap ??? "ze ju svrbi " ako vy chlapi vravite ?? alebo ako ?
& / a preco zdupkas ved zostan tak si ziadnu neuchytis ked budes stale zdrhavat. spravny muz je lovec a ma lovit mame to v genoch uz od praveku. co si baba? normalne pridi ku nej a popros ju o nejaky kontakt ked sa ti baba paci. a co ze ta odmietne alebo povie ze uz ma znamost skusis u dalsiej len nezutekaj aj pubertaci maju viac odvahy. niesi pubertak ci hej podla toho ako pises ti hadam viac ako 15 rokov. naber odvahy a uvidis potom si budes len uzivat s tou babou krasne chvile. neznasam takych posratych chlapcov co utekaju pred zenskou my sme ti co ma gule ne?
nenarocna/ je to v poriadku ako ti pisu a on ma o teba zaujem ci to len ty tak citis a on je pasivny?
To tvoj e správanie je ok každý tak reaguje keď vidi objekt svojho záujmu . Stačí počuť hlas. Vzrušuje ta preto tak reaguješ keby ta nepritahoval ani by stebou nehlo. Ja sa tak cítim pri niektorych babách a radšej zdupkam preč.
zadany nieje
keby som vedela,ze ma priatelku tak urcite by som tu nic nepisala,a zdaleka by som sa mu vyhybala,zazila som to na vlastnej kozi ,ake je to ked chalan podvadza :( a urcite nechcem byt niekoho "ventilator" aby si ma zapol ked sa potrebuje schladit ;)
takto mi ubiehaju dni velmi rychlo,
:( :(