Je tu niekto fundovany, kto do toho rozumie?
Citim sa byt prekliaty. Ako sa odkliat? Alebo neznamy zmysel zivota..
Preco robite tomu panovi reklamu. Prosim nahlasit prispevok, aby bol zmazany. Nie je tam nic, co by realne pomohlo. I´ve read et.
probuh preco by si mal byt hned prekliaty??? napis blizsie co sa ti deje, az potom sa da uvazovat nad pricinou...
Urob ako chces, ver comu chces. Ale nikdy nedovol nejakemu priest, aby polozil ruky na tvoju hlavu (moze nechtiac pustit energiu do tvojho biopola). Mozes zazit peklo na zemi.
ale co ak mi nepomoze ani psychiater?aldne, to je mokj ciel, rodinu brat OK ale vsetkych ostatnych brat proste chaldne aa mat v 3,1415ci proste/....
c oak si pomysli ze "urob yz" a to je cele... co ak je .. to ee jedno, proste moja pointa je, ako sa odcitit z tejto reality a brat vsetko ch
skús ísť za exorcistom ale bacha , s týmito vecami sa nedobre zahrávať .. alebo to máš možno len v hlave ak ti exorcista nepomôže chod za psychiatrom .. ja mám tiež momentalne taký problém a snažím sa na to nemyslieť aj ked mám stý´ále taký pocit že som prekliata, ale skúšam na to neveriť . vraj ked neveríš na prekliatie tak ti to može pomocť ak ťa chcel niekto prekliať
Keby mne pred rokmi niekto dal kontakt na toho pana, ktory ti nukam ja, tak by som mu teraz ruky nohy bozkal.
Nie!!! Nie je to len v hlave.