Ahojte mám jeden problém,Mala som u mna doma priateľov,na dva dni na návšteve.Po ich odchode som zistila že my chýba 100eur,Najhoršie je že oboch dobre poznám.Ale viem, že to mohol byť len niekto znich pretože sme mali voľný byt prosím poradťe ako to mám celé riešiť tak aby som ich dostala späť :( Dakujem
Krádež kamarátov
snovrat
to nie je mrhanie energiou, ani pomsta, ani zlomyselnost, ani zášť
to je o tom, ze ma chrapun okradol
a o tom, ze chcem svoju vlastnu vec, ktora mi bola odsudzena spät
kedze ohlasit to vyznam nema , pretoze chybaju relevantne dokazy
a v pripade sporu by to bolo len tvrdenie proti tvrdeniu
a ja chcem svoje peniaze, ktore mi boli ukradnute naspät
vidim toto riesenie, ktore pri troske trpezlivosti a sikovnosti podla mna bude uspesne. Vela zdar.
A ten nazov temy vo mne skor evokuje ze ti niekto ukradol kamaratov a nie ze ti kamarati ukradli peniaze..
Takze ked mam 10000 v sufliku, tak to radsej nemam nikoho ku sebe pozyvat? Ja ani neviem kolko tam mam, cize aj keby niekto potiahne 2000, tak si to fakt nevismnem. Blba doba, vsade kriza.
Hanka, mrhat energiu na take úsilie kvoli pomste a peniazom? Čím sa potom bude líšiť od tých zlodejov?
Oprava k dolunizsiemu prispevku:
100€ bol preklep spravne ma byt 200€
teda ked ti ukradol 100€, Ty ho po case "ober" resp. zadrz mu vec v hodnote 200€ ( uroky z omeskania atd ).
Ja sa riadim heslom "ani vlastnému otcovi never, nieto ešte kamarátov"
ale preboha 100€ nieje malá čiastka..nepoviem nejakých 5€ alebo tak...jednoducho by som im to povedala a ak sú fakt taký kamoši že by ma okradli tak potom nemá zmysel sa dalej s nimi baviť...a pekne by som im to vytmavila
hanka9 paci sa mi tvoj pristup k tejto veci :)