Dobrý deň, mam taky problem a chcela by som pocut nejake vase skusenosti. Konecne po troch mesiacoch mi ma prist domov priatel zo zahranicia a to na tyzden. Samozrejme ako naschval presne na ten tyzden mi vychadza menstruacia. Citala som na internete o Norethisterone. Rozmyslam ze zajdem k doktorovi po recept no najprv sa chcem opytat ci vám naozaj oddialil menstruaciu a ked ste mali sex pocas uzivania ci vam to nejako nevadilo. Citala som totiz ze tento liek znizuje libido. Prosim o vase skusenosti. Dakujem
Norethisteron a vedľajšie účinky
ja ho tiez teraz idem vyskusat a mne zase ine baby poradili ze mali s nim dobre skusenosti tak neviem. to zalezi mozno aj od cloveka. snad pri prvom uzivani nebudu hned vsetky komplikacie. ja by som ti povedala chod do toho
lea123456 Dakujem za odpoved ale inak absolutne neviem ako to riesit :(
ja som ho skusila 2x kvoli stuzkovej a svadbe a uz nikdy viac... to som mala stav ako PMS, vsetko citlive, bolelo ma a stale taky pocit ze to mam kazdu chvilu dostat... som si povedala, ze radsej nie, ze radsej pretrpim... sex s nim neviem, ale asi by som hadala, ze nic moc..