Oslovila ma blizka osoba(nie rodina), aby som jej pozicala 9tisic na kupu bytu na nejake 3 mesiace, ze potom by mi ich vratila, ked sa jej manzelovi uvolnia peniaze z firmy. Ponukla som jej moznost, ze si moze zobrat na mna uver(za predcasne splatenie sa zo zakona uz nic neplati), s tym, ze poplatky-urok by si platila ona, aj ked viem, ze je nespolahliva. Lenze ona ho nechce, len hotovost, ze staci kolko mam a spytala sa ma, kolko mam k dispozicii. Som v neprijemnej situacii, lebo mam zeleznu rezervu a tu nechcem rozpustat. Mamina po dlhom zvazovani meni miesto a slubila som rodicom, ze im budem istit hypoteku, keby jej to nevyslo. Navyse, ked sa ma pyta, kolko mam k dispozicii, tak to jej mam povedat akoze presnu sumu bez "vaty", co mam na minanie(stravu, byvanie, dopravu)? Mam hroznu dilemu, nemam problem pozicat peniaze(uz som tak urobila v minulosti, ale boli to male sumy tak do 1000eur a dokonca mam zlu skusenost, ze mi ich kolegyna z prace dodnes nevratila, lebo ju vyhodili a padla na dno). Na druhej strane by som jej rada pomohla. Snubenec ma tiez nejaku rezervu, ale on by jej tie peniaze nepozical, lebo tiez sa v minulosti popalil
Pozicali by ste?
a mame to tu! nas 0vecka je zlatokopec!
tak a teraz nech nabehnu miestni...vy uz viete kto ;DDD
Sejla cauko, ako ide zivot, mas otvoreny sampus, ci si ho uz stiahla? ;D a na festivaloch si bola?
ovečka nie je mužského pohlavia? zlatokop
NEPOZICIAVAJ LEN TAK DO RUKY, DAJ SI NA TO NEJAKY PAPIER ZMLUVU ALEBO CO LEBO INAK ICH ZNEJ NEDOSTANES AK BUDE PROBLEM A NEBUDE TI ICH CHCIET VRATIT
0vecka, to si ale vysoko zarubal, pocuj chlape, zazobana Nemka s vlastnym domom v centre Mnichova, sa nezdas ;DDDD, takze najblizsie pekne krasne 'Mein Schatz, willst Du meine Frau werden?'
0vecka, to samozrejme totalne meni situaciu ;DDDDDDDDDDDD
2 Maoam jj akoze niesom debil, neboj sa :). Viem ze rozvod v DE ak obidvaja so vsetkym suhlasia a ide to hladko min 2x2000 EUR. Aj ked v nasom pripade on avlastni dom v centre Mnichova a ja zatial v podstate nic, takze by ma ani nemohla osklbat :)