Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevera a deti

Príspevok v téme: Nevera a deti
diana

Nedávno som zistila manželovu neveru. Ničím sa netajil, dobudúcna so mnou a deťmi neplánuje žiť. S odchodom však chce počkať, kým vraj nebudú na to pripravené. Situáciu chce riešiť tak, že bude viesť dvojaký život, kým to pôjde. Deti sú v puberte, a preto sa rovnako ako on obávam ich reakcie. Nič totiž netušia, pretože žiadne hádky sa u nás nekonali a pre rodinu sme bezproblémový pár. Ako, kto a kedy to má deťom povedať?

zizzi

dia:ako s ním môžeš žiť v jednej domácnosti?Nechápem aký je rozdiel medzi jednorazovkou a stálicou...Aj tak je to trapák.Ak dokázal klamať teba, nech je teraz macher a povie si to deťom sám-a akože kto je navine..no predsa on!!!Nech sa pekne postaví zoči voči rodine a povie:ja s vami nehodlám žiť, mám niekoho iného,ja som tá príčina.Lebo keď sa v rodine aj vyskytne nesúlad, či problém, má sa riešiť s jej členmi a nie utekať do iného hniezda a užívať si.To akože on si zvolil, že ešte bude žiť s vami?No to je nehoráznosť!Akože dajte mi najesť, tu sa aj vyspím,ale sexovať budem chodiť za inou..Na čo čakať?To je len vyhováranie,akože deti sú v puberte a ako ich to zasiahne...Nech len pekne vedia, čo sa deje, sú už rozumné a sú súčasťou rodiny.Takéto ženy nechápem...Ešte mu doma prihriavajú večeru, perú slipy a chystajú ho pre inú.On ťa pekne využíva a hrá sa na vzorného tatíčka.Ja by som to deckám hneď povedala...Prečo by sa ona balila..Veď nech sa zbalí on?Sama píšeš, že dobudúcna s tebou neplánuje žiť.Začni si nový život,neplánuj s ním nič,dala by som mu mesiac, kým si nájde čosi iné na bývanie a zbohom!!!Nechávaš sa len ponižovať a v duchu ťa to zožiera.Konaj,lebo sa bude takto po tebe voziť ako buldozér až sa rozsypeš na kúsky.Nedaj si ničiť život.

rozhodnut

No dobre.a Ty mas aky postoj k tomu?Chces cakat kym tie deti vyrastu,alebo sa zbalis prva?A ako dlho trva ta nevera?Jednorazova zalezitost,ulet na jeden den?Alebo to trva dlho?Lubis ho este?Ak ano,tak by som to zas tak rychlo nepustila,ved vsetko sa da riesit,len neviem tvoj postoj k tomu,Ty sa pytas,ako to povedat detom,to je problem na potom ,vies co ho k tomu vedie?Kto moze byt na pricine_?Co chces robit Ty?