Ahojte,neviem určite niesom jediný kto má takýto problém, že po viacerých skúsenostiach so vzťahmi to vždy dopadlo podobne.... Mal som 2 normálne dlhodobejšie vzťahy a pár takých kratších. Stále som bol pozorný, lubil som tu osobu a nedal by som si ju za nič zobrať a nikdy by som jej neubližil. Ano mam aj zlé stránky ale tých sa snažím vyvarovať vo vztahu a minimalizovať ich aby ta druhá osoba bola spokojná a štastná..tak to bolo aj teraz,celkom 9 mesiacov vztahu. Pomahal som jej aj finančne aj vo všetkom snažil sa, miloval ju aj milujem...lenže ona šla na mesiac preč a ked sa vrátila oznámila mi že sa so mnou rozchádza z pre ňu vraj doležitých dovodov ktorým som uveril, bola to chyba...klamala mi vo všetkom, dnes ráno som zistil že nič z toho nieje pravda a po 8 dnoch od rozchodu už uteka sa inym a hned ho chce do postele...a to sa mi stalo stále že dievča vždy si našlo ineho a na mna sa uplne vysralo..a stále to bol nejaky namysleny trtko ktorý nemá zaujem o vztah a chce si len vrznuť....neviem ale začinam mať pocit že je to choré toto všetko a prestávam veriť ženám v tejto oblasti lebo zatial stále som sa len popálil..nepijem nefajčim a som na to hrdý, ps:niesom nábožny som poloateista....ale proste nechapem čo sa to dnes deje...mam pocit že už nenájdem normalne ženu lebo jej nedokažem veriť....stále ma bolí ten predchádzajuci vztah kedže dnes ráno ked som všetko zistil som ju poslal cez telefon do pi* a že ju nikdy nechem vidieť...neodsudzujte ma prosím....ale večšina by sa takto zachovala kebyže po takom ojebovaní zistí toto.....poradte mi čo mam robiť? ako sa naučiť veriť ? alebo mi dokážte že ste tu ešte aj normálne ženy :/
Ked dôvera k ženám zmizne
ema7- poloateista..to som tak nazval :) neviem či veriť v boha lebo ak by bol nedialo by sa to čo deje ale zas nie všetko dokáže veda dokázať...50 na 50 :) zistime až ked zomrieme:) ja som nebol doliezavý len čo potrebovala som urobil potešil ju často niečim a ja som sam hovoril že nieje dobre byť tak často spolu, vedel som čo mam robiť ale ajtak to vždy dopadlo rovnako.. nechaval som dosť priestoru aj druhej strane .... :/ a ajtak ..naozaj ženy nevedia čo chcu :) (to nieje myslene v zlom ale mohli by ste to zmeniť už)
rišo, ak ty dávaš do vzťahu všetko, čo ostáva druhej strane? Ona už nemá čo dať a len sa vezie, nudí, berie a prestáva ju to baviť. Vzťah je predsa o dvoch ľuďoch a o dávaní a braní. Čo robili pre teba tvoje frajerky? Ako sa starali ony o teba, akú šancu niečo ti dať mali ony?
Ja by som chlapa, čo sa ide zo mňa posrať nechcela, jednoducho to neni príťažlivé. Občasný nezáujem a "ubratie z plynu" je veľmi fajn. Vtedy má šancu prejaviť sa trochu aktívnejšie druhá strana.
Si fajn týpek, nerob zo seba "trtka", len všetkého veľa škodí. Nechaj trochu priestoru aj druhej strane, nechaj sa aj ty rozmaznávať.
hlavne sa netreba davat dokopy s takou, ktora bude cakat, ze to od TEBA zavisi, ako sa bude ona citit, ako sa jej bude darit, aky bude mat jej zivot ne/zmysel atd atd.
Ženy su take, chcú to čo nemajú. Nemôžeš byť len dobrý, potom spekuluju, ani len zlý, potom su nešťastne a tiež odídu. Niečo medzi tým, nech si mozu aj ponadavat na teba, aj sa posnazit, a aby sa sucasne cítili ako princezné. Princezné s rytierom, chlapom, nie trtkom čo im splní prvé posledné.
jasne ze sa ti teraz vsetko zda katastrofalne, ked ste sa rozisli pred par dnami. To prejde.
Na tom tvojom príspevku ma zaujal výraz "poloateista". Nejak tomu nerozumiem. Skús vysvetliť...dík
tak kde sú... nemajú to radi ale ked to nerobíš tak nadávajú..
Nie je pravda ze zeny nemaju rady ked je muz moc dobry, len mozno niektore to nevedia ocenit. Ale myslim, ze stale je dost tych, co to ocenit vedia.
ja sa neopisujem nejako extra ja le hovorim že nesom kurevnik a ked mam ženu tak som jje verný nech sa stane čokolvek :/ no za dobrotu na žobrotu