Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moja nedokonalosť

Príspevok v téme: Moja nedokonalosť
Metz

Ahojte chcem sa spýtať či ma škaredý chalan tipy krivé zuby, odstávajucé uši, mala postava, chudý a tenky najsť si nejaké dobré dievča nehľadám žiadnu modelku alebo krásnu žiadne také nároky nemám len obyčajne dievča čo by ma milovalo a ja ju a aby bolo dobré zvnútra.
Len je tu problém mám 19 a moje doterajšie pokusy najsť si dievča skončili fiaskom a dosť nevyberanými nadávkami tipy: fuj takého škaredého som v živote nevidela atd...
To bolo mnohokrat žiadne dievča som nemal a preto sa mi naskytuje otázka oplatí sa vlastne ešte snažiť a byť znova ponížený?
Ked tak idem dakedy po vonku a vydím chlapca s dievčaťom tak si tak predstavím že aké by to bolo krásne mať lásku a ísť s ňou von a tak a keď vidím ako daktorý chalani majú dobré baby a podvádzaju ich tak mi je az do plaču že si nevážia to čo majú.

Metz

ĎAKUJEM za velmi pekné názory.
To cvičenie vyskúšam.
Čo sa týka účesu a obliekania to som zmenil no nepomohlo.
Som ako ty- Velmi krásne napísané presne aj ja verím v Boha že on človeka miluje takého aký je či pekný alebo škaredší.
Aj tebe prajem nech nájdeš dobrého chalana čo ťa bude miľovať takú aká si.
Dakujem este raz.

SomAkoTy

Ahoj, takže ja mám tiež hocijaké problémy: malé prsia, celuritída, strie, nohy do O, uši mi idú do špičky, mamina mi ich mohla ako bábatku pri priľahávaní viac lepiť- esteze to zachranujú moje pomerne husté vlasy, i ked v lete to nie je bohviečo.

Mám aj prednosti, ale čo tam po nich, keď každý dnes pozerá len na nedostatky.

Každý máme nejaké komplexy, hovorí sa, že vždy sa nájde niekto, kto nás bude milovať takých, akí sme, i keď ja v to už nedokážem sama veriť, ale aspoň viem, že nie som na tomto svete, ktorý je plný tzv. dokonalých, sama.

Len si ver, lebo keď stratíš vieru, stratíš seba i zmysel života. Nebuď ako ja.

Jedine v Boha doverujem, lebo ten ma miluje aj keby som bola tá najškaredšia na svete.
Prajem ti, nech si nájdeš také dievča, po akom túžiš.

God bless you!

lola_257

No konečne kto má rozum. Som na tvojej strane ale pomôcť ti nemožem. Ja si chalana vyberám nie podľa vzhľadu možno aj ale tak skus s tym dačo spraviť. Strojček,nový účes, nový štýl,správanie a tak.. potom si ťa všimnu :)

gdf4g5df6

Za prve laska je precenena a blbost, ak nevies zit sam so sebou ako mozes zit s niekym druhym. Co ta trapia druhi, mozno za ich stastnymi tvarickami sa skryva podvadzanie, mlatenie, nadavky, ponizovanie...radsej nemat nic ako nieco zle.

Za druhe, fyzicky vzhlad sa da vzdy zmenit. Mozes zacat cvicit, ked zacnes cvicit, zacne sa ti menit aj struktura tvare...ver mi, tvar sa meni, da sa zmenit...len tim kokotinam typu, nemen sa, bud taky aky si sa len vysmej...lebo skutocnost je ina, zivot je zmena, musis sa stale vyvijat, musis ist stale pred, musis byt ako voda,prisposobovat sa a najst vzdy cestu najmensieho odporu, to su len vyhovorky slabich. Vies ako dnuka tak aj von, na tvari jednoduch uvidis zivot cloveka, preto prvy dojem dlho drieme, lebo vacsinou je pravdivy. Napr. ludia s dlhym nosom su maju velmi radi peniaze, mala celust mala vydrz atd. atd...staci na sebe pracovat a zeny budu chodit ako na beziacom pase a potom najdi nejaku normalnu robotu, kde zarobis slusne peniaze...a potom uz vazne ziadna neodmietne.

Netrap sa kvoli nejakym kravam, nazor je ako hovno, kazdy ho ma, smrdi a kazdy ho musi dostat zo seba von. Nemusi ta zaujimat, je to tvoj zivot, rob si co chces,ale v ramci moralky a ohladuplnosti.