Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako to bude, ked su deti?

Príspevok v téme: Ako to bude, ked su deti?
Juraj89

Prajem pekny vecer,
otazku smerujem skor na ludi, ktori to zazili, zazivaju alebo poznaju niekoho takeho. Otazka znie: Ako to funguje v posteli medzi partnermi/manzelmi, ked sa na svet dostavi dieta? Uzivate si intimne chvilky, ci opadne to? Viem, ze je potrebna starostlivost o dieta a ludi to dost vycerpava, ale ci si najdete aj chvilku pre seba, alebo sa radovankam oddavate len tak 1-2x mesacne? Nechcem sa tu nejak dotknut neznejsieho pohlavia, ale uz som parkrat cital, ze zeny po porode sex nepotrebuju, vravia, ze su vycerpane (aj to sa im muzi snazia pomahat ako vedia - ako ktori samozrejme) apod. Ja som zatial slobodny, mam priatelku uz dlho a sex mavame len tak spontanne 1-3x mesacne. Preto ma zaujima, ci sa to po case zlepsi, ba naopak zhorsi alebo ostane sa na tom rovnako.

Dakujem za nazory

ebi7777

1-3x mesacne? a preco tak malo:) nema na to chut? berie antikoncepciu? ktora by mohla to nechutenstvo sposobit? ak ano, tak ihned vysadit, chranit sa da aj inak....

inak nechcem ta odradit, ale mnoho zien po porode uz nema tak chut na sex ako predtym..

Agnes998

ano uz si sem pisal. nechapem, preco pises furt dokola o tom istom a nijak to neriesis, pricom si dostal aj vela dobrych rad. a nechapem, preco chces robit deti do vztahu ktory ti z istej stranky nevyhovuje. no ak mate teraz sex 1-3x mesacne a to ste studenti, ste vo veku, keby by ste mali trsat jak kraliky, je docela mozne, ze po detoch to budete robit este zriedkavejsie alebo vobec.

Juraj89

kedysi brala aj s prestavkami, teraz uz asi 2 roky neberie. Ja uz som si aj zvykol tak trochu nato, si to sam urobim. Vacsinou sa oddavame napr. oral-ruka nez sex. Priatelka nema tolku chut nato ako mam ja, takze tak. Lubime sa velmi.

Lulita

Juraj, podla mna nebude problem, ked budu deti v tom, ale v niecom inom, ked uz teraz to mate tak malo...nebavili ste sa o tom? neberie antikoncepciu? vtedy vraj mozu mat zeny mensiu chut na sex

slnovrat

Dvakrát do tyzdna by ste nezvládli mať sex? Prečo teraz preboha riesis sex po pôrode? Pri takej frekvencii sexu vám to dlho nevydrží.

Juraj89

nie, este mame cas, sme studenti obaja, ale pytam sa, lebo ma to zaujima. teraz to mame tak ako som pisal, uz som si aj zvykol pomaly nato, a zaujimalo ma ako to byva v manzelstve s detmi apod.

Lulita

mas zenu tehotnu?

my mame stale super sex, nic sa vobec nezmenilo, nie je nic lepsie ako rodina, vobec sa toho nemusis bat, aj ked urcite existuju zeny, ktore vplyvom hormonov, alebo neviem coho nechcu, ale ja sama za seba hovorim, ze nic sa nezmenilo :) mame jedno dieta