Bikiny fitness

Príspevok v téme: Bikiny fitness
jainna

Prajem pekný deň. Žijem dosť aktívnym životným štýlom a veľmi rada by som sa som dosiahla postavu v štýle bikiny fitness. Nevedel by mi niekto poradiť čo a ako?
prípadne či existujú nejaké štandarty mier, ktoré je potrebné dosiahnuť ak by sa človek vôbec chce nejakej súťaži v bikiny fitness zúčastniť.

a vôbec ako asi začať ak by to človek chcel robiť na profesionálnej úrovni?

vopre ďakujem..

odpovedam

Hmm... vyska, vaha? Aj ked foto by bolo vypovednejsie. Ake sacharidy, tuky jedavas? Co sa tyka rysovania brucha, na to je cvicenie bezmocne. Tehlicky sa robia vyslovene v kuchyni. Musis mat brutalnu disciplinu v stravovani a absolutne nepouzivat cukry, znizit aj prijem sacharidov, ale presne ti nepoviem, kolko, kedze ja mam objemovy trening a podrobne info o inych treningoch nemam.

Ale ak mas dobre nohy, tak to je velmi schodna cesta. V tvojom pripade by bolo najlepsie cvicit s trenerom, ktory ti presne nastavi stravu aj cvicebny program. Ale vseobecne prejst do profesionalnej kategorie chce vela casu a hlavne financii. Ak cvicis bez proteinov, aminokyselin, kreatinu, pripadne dalsich doplnkov, vysledky dostatocne nebudu. Jedine, ze by si to vsetko vykryla stravou, ale to by si musela byt milionar :-)

jainna

to že ju už výrazne upravenú mám.. a moje aktuálne miery sú 78-64-89. Silový tréning robievam.. chcela som vyrysovať ešte brucho, ale zatiaľ sa mi vôbec nedarí.. ja osobne si myslím že najviac sa mi rozvíjajú svaly na nohách..

odpovedam

Ake mas miery? Niektore zeny si nevyberaju typ fitness programu podla vole, ale podla toho, na co maju genetiku, Robi sa to tak, ze zacnes so silovym treningom a uvidis, ktore svaly sa ti zacnu najviac rozvijat. Na bikini fitness musis byt prirodzene stihla, inak to ide velmi tazko. Ale nie je to nemozne. Co znamena, ze stravu viac menej upravovat nemusis? ;-)

jainna

čo sa týka stravy.. tú viac menej urpavovať asi nemusím.. iba ak o nejaké doplnky výživy nakoľko.. sacharidy výrazne obmedzujem už pomaly rok.. a za ten čas som schudla 11 kg..

odpovedam

Najprv zacni na amaterskej urovni. Okrem posilovania si uprav jedalnicek, pri bikini fitness (a celkovo rysovacich treningoch) je to najelemntarnejsi prvok. Priprav sa na velke obmedzenie sacharidov. Bikini fitness je najsexistickejsia kategoria, preto sa modelky predvadzaju hlavne ohladom noh a zadku.

Podmienkou v podstate na vyssej urovni su silikony. Preto aj nasa Nikol Weiterova musela ist pod noz, inak by sa nedostala na sutaz do USA. Takze sa priprav na velku drinu, velke financne vydavky za stravu a suplementy. Na nete najdes kopec info. Ale najprv zacni upravou stravy, silovym treningom a nasledne rysovacim.