Prosím vie mi niekto poradiť prírodnú liečbu - Gabapeptin neznášam a dá sa to vôbec vyliečiť ?
Prsty na nohách ako keby pálili,mrzli a sú horúce - chôdza robí dobre,ale ísť večer spať,tak to je umučenie. Za všetky rady a vaše skúsenosti ďakujem.
Polynoneuropatia neznamej etiologie
to vyzera na boreliozu, aspon ta skvrna s bielym vpichom je typicky priznak. vela ludi ani nevie, ze ich nieco postipalo, klieste v prvotnych stadiach su mikroskopicke. okrem toho je prenasacom aj iny hmyz ako komare a pod.
Skus iherb.com alebo swansonvitamins.com
Prvy ma lacne male objednavky, lebo ma nizke postovcne. Z druheho sa oplati objednavat vacsie objednavky, lebo ma nizsie ceny doplnkov, hoci vysoke postovne.
RNG -Benfothiamin je u nás len v Milgame a zdá sa mi to slabé a tak poraď kde zoženiem.
S tou viralnou imunitou máš pravdu,nakolko sa mi urobila červená škvrna s takým ako by vpichom,ale nič ma nepoštípalo a tak si myslím,že je to herpes,nakolko je to v tej oblastí,teda pásovej
Zvysuj si viralnu imunitu a ber DHA (1 az 1.5 gramu)na regeneraciu nervov.
Na periferalnu neuropathiu pomahaju aj vacsie davky Benfothiaminu(500 az 1000 mg) a "no flush" B-3(inositol hexaniacinate, 500 az 1000 mg)
namiesto gabapentinu skusit Lyricu