Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo robit aby som zabudla...

Príspevok v téme: Čo robit aby som zabudla...
qwetinkqua

ahojte

skusala som vsetko, odlucenie, ignoracia, obcasne ozyvanie sa, sport, jedlo...
proste neviem ho vypustit z hlavy ajked viem ze ho nemilujem ale proste neviem na neho zabudnut :(

poradte nieco :)

neboli sme nikdy spoli ale par mesiacov nam bolo spolu velmi dobre az pokial som sa nenamotala a potom on ustupil,..bolo to davno a ja odvtedy akokeb yosm bloknuta voci vsetkym ostatnym muzom..

viem ze to nema vyznam ale moja mysel je furt inde...

Castiel

Väčšinou nepomôže čas tiež mal som veľmi rád jednu babu, s ktorou som chodil na strednú a už prešlo dosť rokov stále na nu občas myslím a porovnávam ju s ostatnými babami aj čo som mal skoro 2 ročný vzťah moju priateľku som ľúbil stále bola v hlave tá dotyčná. Môžno na nu nikdy nezabudnem ale hádam stretnem ženu, ktorá mi zamotá hlavu, že v hlave budem mať iba ju a ty možno tiež nejakého muža.

p.d.

Musis si uvedomit, ze ide o istu formu zavislosti, s tou sa neda skoncit len tak, ze to chcem. Proste pride abstak, ale ak si pevne rozhodnuta, tak to prezijes. Jedno je to, co chce vedomie a ine to, co chce podvedomie a vacsinou je to uplne ine...

qwetinkqua

viem ze ho nemozem mat, uvedomujem si to a viem to. dokonca aj iem ze randil s inymi, to je vsetko OK. ale chcem prestat na neho mysliet a toto mi NEJDE :(