Priateľ schyzofrenik?

Príspevok v téme: Priateľ schyzofrenik?
Vejunka

ahojte, mám problem, moj priatel má v rodine schyzofreniu (jeho mama a jeho teta), ma 23r, sme spolu dva a pol roka, nikdy som mu nic zle nevyviedla, ked si vypije viac ako je jeho hranica, zacne mi škaredo nadávat a posiela ma viete kam :) nestava sa to stale, ked sa ho pytam co ho k tomu vedie tak si to nepameta alebo to nevie vysvetlit, vravi že má asi ine pocity,ze mu je vsetko asi jedno, prejavuje sa to tak, že sa normalne bavime vsetko je v poriadku, smejeme sa a zo sekundy na sekundu zmeni naladu a vsetkych posiela do prdele, kamošov, mna... psychologovi odmieta ist, nechape ze to uz nechcem znasat a ze mu chcem pomoct, mysli si ze chcem z neho urobit psychopata, moj otec pil a s mamou sa bili a nakolko planujeme deti a byvanie by som rada vedela ci za to moze alebo nie, ked som mu povedala ze bud pojde dr alebo koncim, tak jeho odpoved bola fajn, ja nikam nejdem :(

Mimulus

Tak aj ja som mal takého spolužiaka ako tu napísala Ebi ale tú agresivitu vyvolával vždy len alkohol. Ináč to bol úplný flegmatik...

ebi77

môj názor, že toto môže skončiť len zle :)
mala raz jedného kamaráta, s ktorým sme sa spoznávali,,,, ktorý keď si vypil, tak presne ako opisuješ zo sekundy na sekundu mu preplo v hlave, zábava, alkohol v plnom prúde smejeme sa, a v tej chvíli uplne iný pohľad všetko mu vadí, všetkých obviňoval... hanbila som sa ako pes

no tak 2x sa toto stalo, po dvoch týždnoch zoznámenia,,,,, ja som padala kade ľahšie od neho,, a to triezvo vyzeral ako slušný chlap, od takýchto si treba dať odstup

neskôr roky na to som sa dozvedela keci keci kecičky, ako mláti svoju terajšiu priateľku,,, sú to úbožiaci

alkoholo,, umožní ukázať ich pravú tvár!!!!

kabel

moja, to nie je schizofrenia, ale chrapunstvo so zacinajucim alkoholizmom. Pre zivot asi este horsie ako ta schiza.