Točenie hlavy v takomto horku

Príspevok v téme: Točenie hlavy v takomto horku
mackani

Velmi sa mi točí hlava,najmä teraz cez leto,ked sedím,oddychujem alebo pri každej činnosti,mám problémy aj so zníženým krvným tlakom. Ešte sa mi stáva že mám rozmazané videnie a neskutočne ma bolí hlava.

Celkovo mi nie je dobre v takomto horku. Každú chvílu si dávam studené sprchy a pijem aj dostatočne vody. Aj ked vstávam z postele tak ma obleje studený pot,zatočí sa mi hlava,zahmlí zrak a nič nevidím, musím sa chytiť niečoho. Tak sa snažím vstávam pomaly.Vedeli by sme mi poradiť niečo?

pivonka

Keď máš problémy s NÍZKYM tlakom, tak pomáha napr. rozmarín. Uvar si víno s rozmarínom a užívaj denne po jednom poháriku 2-3týždne. Tinktúra z arniky robí tiež veĺmi dobré služby na nízky tlak ( užívať málo! ) resp. kukurica atď. Alebo užívaj rutu tá je proti závratom, točení hlavy, zahmlenom videní atď, ale užívať len málo, nepreháňať!

RNG

Cisti si cievy lecitinom, ried krv napr nattokinazou pre zlepsenie cirkulacie a cistenie ciev od fibrinovych usadenin, a daj si urobit rozbor krvi, ci nie si nahodou anemicka.
Na tvorenie krvi treba nielen zelezo v organickej forme, ale aj med, zinok, vitaminy B-6, B-9 a B-12.
Vitamin C zlepsuje absorbciu zeleza.

Najčítanejšie články