Chĺpky na zadku a hanba-sex

Príspevok v téme: Chĺpky na zadku a hanba-sex
susanCOix

Dobry den,

mam taky problem ze som si oholila chlpky na zadku -pri tom otvore.... aj na sedacej casti a strasne to lutujem ani neviem co ma to napadlo prvy krat som si to oholila ked som mala asi 14rokov pretoze som bola taka vyspelsia a boh ma obdaroval hormonmy:(

velmi ma to trapi lebo sa nechcem nechat chytat priatelom teraz mam uz 18 ale hanbim sa zato neskutocne hanbim sa ze ma strapni ci si holim zadok lebo je taky drsny akoby.... prosim nesmejte sa mi tu, chcem pocut rady od zien aj chlapov vase reakcie...

ale ja zarastam strasne rychlo ,ale nemam peniaze na tie zakroky kde sa chlpy odstrania natrvalo, vzdy ked si oholim nohy su jemne max 2dni potom zas a to iste dookola holenie! som zufala !!! urobila som hlupost, co??? co mam robit??? chlapi, ako by ste reagovali?
..................................................................................

ZDRAVIE.sk odporúča:

Odstraňovanie chĺpkov: 3 spôsoby, ako si zničiť kožu
Celý článok na www.zdravie.sk

RNG

Na trhu je novy elektronicky pristroj, pod nazvom NoNo, ktoreho pouzitim sa chlpy nielen odstrania, ale nove vyrastajuce su jemnejsie a redsie a zaroven pomalsie rastuce.
A koza nie je natolko poskodena, ako pri trhani chlpov alebo vypalovani laserom.

dilmah

Ahoj, v prvom rade sa nehol...Ja na všetko používam depilačné pásiky a depilátor. Nohy mi vydržia hladké takmer 2 týždne, chĺpky mám už úplne riedke a rastú sem-tam. Rovnako v oblasti bikín používam depilátor. Zo začiatku to bolelo ako sviňa, ale postupom času aj tam chĺpky preriedli a nie sú tvrdé.

Anastáziaa

Nechápem prečo jej tu píšete, že sa nemá hanbiť, že je to prirodzená vec atď!!! Veď ona písala, že sa za to hanbí a chce radu ako sa ich zbaviť a nie ľútosť a presviedčanie -.- Ja mám taký istý problém ale iba na nohách.. a určite by ma nič takéto nepovzbudilo, ..správy tipu - je to prirodzené -.-

doubledog

nechapem, v com je problem?
v tom ze sa holis, alebo v tom, ze mas chlpy.
oboje je predsa normalne, co je na tom?

zewa

Napadámá sialenost, ale ak si tie chĺpky necháš dorast, a potom sa ich zbavis aj s korienkom(v podstate ked si ich vytrhnes) nejakým spôsobom (hľadaj na nete), po dorasteni ich nebudeš mať drsne. Narastu nové chĺpky, zase s jemným koncom a nebudú pichať. Potom pouzi ten peroxid.

MultiLevel

susan a co ti brani v tom, aby si urobila ako som ti poradila? Za melirovaci prasok a peroxid das dokopy asi 2 eura? Aj to som asi zadrela vela....Ja si to kupujem v drogerii Teta, maju tam sadu melirovacieho prasku a peroxidu, staci ti 9%. Chod tam a toto si vypytaj. Potom to zmiesaj podla navodu, ja to robim tak, aby ta zmes nebola ani prilis riedka, ani prilis husta. Odrafbujem si tym chlpky na brusku, lebo mna nikdy nenapadlo si take miesta holit. Odjakziva len odfarbujem. To iste mozes urobit aj na zadku. Chlpky si nechaj dorast, nehol si ich. A potom si na 7-8 minut nanes tu spominanu zmes a dokladne oplachni. Moze sa stat, ze budes citit zacervenanie a mierne svrbenie, ale to do druheho dna prejde. Chlpky sice stale mat budes, ale budu biele, cize nebudu az take napadne. Svetle chlpky ma mnoho ludi, mne sa napriklad na rukach robia prirodzene, ked sa opalim...a to som tmavovlaska.
Ked budes mat chlpky menej viditelne, zdvihne sa ti trosku sebavedomie (nebudes mysliet na to, aku ma drsnu pokozku z dorastajucich chlpkov a nebudes sa hanbit pri priatelovych dotykoch)

SUSANAcooox

ahojte baby tosom ja... no mna to strasne trapi vkuse hned som nervozna ked ma tam zacne chytat, nenosim kratasy a ked aj ano take dlhsie 3/4ove.. aby mi necitim tu oholenu pokozku taku drsnu.., nemam penoaze na tie zakroky a asi by som nemala odvahu ist vobec ako zena ist si to odstranit asi by som sa hanbila, ale velmi ma to trapi ked sa spolu tulame a chce ist po zadku vzdy si presadnem aby ma tak nechytal :/

poPo....

neboj ,muzom to vobec nevadi ,ze si oholena (i tam) ono ked chcu sex su ako jelene v auguste je im jedno ,co kde mas oholene ,muzi nas vnimaju ako celok a nad blbostou sa az tak moc nepozastavuju ,takze klud :)

Lulita

vobec si s tým nerob starosti, to su uplne prirodzene veci, z toho vyrasties...myslim z tých starosti :))) kazda sa depiluje, holí...

MultiLevel

je jedno riesenie. Chlpky si nechaj dorast a potom si ich odfarbi. Sice sa ich nezbavis, ale aspon budu menej viditelne :-) A najma priatel bude pri dotyku citit len tvoju pokozku, ziadne dorastajuce chlpky.