Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa rozhodnúť? Anglicko či odíst domov?!

Príspevok v téme: Ako sa rozhodnúť? Anglicko či odíst domov?!
Lucka_222

Ahojte. Možno vás môj mini príbeh nebude zaujímať..ale aspon som to skúsila. Viete ...po maturite som odišla do anglicka s víziou zarobiť, pomôcť mamine a sebe. . . Priatela som musela nechať na Slovensku pretože má ešte školu..tak isto priateľov..rodinu..Som v Anglicku druhý mesiac :/ a stále depkujem :/...a chcem sa vrátiť na Slovensko! :/ Neviem čo mám robiť. Kúpila som si aj letenku ..takže o mesiac by som mohla odletieť keby sa tak teda rohodnem! :/ ...Chcela by som vedieť aj váš názor. Ci máte aj vy nejakú takúto skúsenosť?! Viete rodina a frajer a niektorí kamaráti mi radia nech tu vydržím nech bojujem.. :/ nech to proste vydržím a zarobím.. :/ Lenže ja to veľmi zle znášam :( to že som bez všetkých. Myslela som si, že som silnejšia osobnosť :/...No neviem čo mám teda urobiť... či ísť tam kam ma to ťahá ...skúsiť si nájsť robotu na slovensku síce s neporovnateľným platom než sa dá zarobiť tu..:/ alebo tu preplakať dalšie týždne.. mesiace.. :/ ....a možno mi tu bude lepšie..ja neviem..som z toho zúfalá! :/ ..Niektorí mi hovoria nech sa vrátim :/ ked takto trpím :/... že sa to proste stáva no čo skúsila som .. život ide dalej..ved aj na slovensku čosi nájdem a budem so svojimi... :/ Viem že na Slovensku mi priatelia nebudú platiť účty..ani mamina mi nemôže pomôcť... :/ práve preto som chcela pomôcť ja im :/ ale nezvládam to .. :(... Keby som tu aspon s frajerom :/ ale byť rok bez neho!!! :/ On tvrdí, že po maturite by chcel prísť sem..ale dovie čo bude dovtedy! :/ Ach nedá mi to spávať..nedá sa mi ani normálne fungovať :/ ...ale aj keby sa vrátim :/ ...tak to nebude medzi nami dobré.. :/ .. tvrdí, že ten rok je taká skúška.. :/ a ak teda vydržíme..tak :/ to stojí za to.. budeme spolu bývať zarábať.. :/ ..a tak .. :/ .. Hm..to by bolo fajn..ae ja sa už nechcem trápiť ach jaj... :/ áááá sme spolu 3 roky... Ale :/ takto dlho sme bez seba nikdy neboli no .. :/ ..Aký máte na to názor vy?!..Viem že by niektorí dali čokoľvek za to aby mohli odísť z tej diery a viac si zarobiť v zahraničí :/..ale ja sa cítim tak sama.. ! :/...Dakujem za ohlasy..aj ked očakávam vynadanie...

Sejla

Lucka, neviem kde si a čo robíš, ale ak máš prácu a kde bývať, tak to najhoršie máš za sebou, teraz si chceš dať otočku? Nepíšeš ako tam vlastne funguješ, zneužívajú ťa v práci, akých máš spolubývajúcich? Nájdi si nejakých kamošov v anglicku, zlepši si reč, choď trochu von, aj keď sama, všetko pofoť, doma to pošli svojim. Máš na to mesiac, ak sa to nezlepší, tak sa vráť..

Lucka_222

Tak ja mam letenku uz kupenu presne o mesiac ..pre prípad núdze :( ze fakt budem chcieť odísť ..:( ach ..závidím tým ktorí to sami takto znášajú obdiv ...

sisis

Mimulus,
vsimol si si v kolkych temach sa uz riesia tvoje problemy?
niekto zalozi temu a pyta si radu a ty napises a hned sa to zacne tocit okolo teba...aj ini chcu pomoc tak by si sa mohol zdrzat a netrepat vsade

a moja rada:
vydrz este par tyzdnov a ak sa to nezmeni tak chod domov..

Lucka_222

No ja som tu druhý mesiac a plačem a nemyslím si že to len tak utíchne.. :/ ale dakujem za názory... ešte neviem čo urobím ..ale budem sem písať a radiť sa aj s vami .. dakujem ešte raz

Lulita

Lucka ja som plakala asi 2 týždne, potom to preslo, jasne, ze mi chybal stale a ziadna kamaratka nesla s tebou? co ludia tam? istotne sa s niekym skamaratis, ale si mladucka, chapem ten stres, viem ake to bolo, ked som odisla do cudzieho sveta a sama

Lucka_222

Fakt.. :/ riešim obrovskú dilemu :/ ..rozoberám to s priatemi s rodinou s frajerom .. fakt veľa názorov a som z toho jelen!!! :/...Rozum mi samozrejme hovorí Lucka ostan bojuj zarábaj! Co na slovensku?! ..Ale som tak veľmi nešťastná.. bez chuti do života..a denne vyplačem hádam litre slz.. :/ ..aaaach .. :/ .. Musím byť silná ale neviem kde nabrať tú silu :/ kto sa má dať naklonovať? !:D..to nejde :/ :D

Lulita

Lucka ja som si vyskusala zahranicie, zarabala som dost, keby som zotrvala 2-3 roky nebmusela som sa trapit s hypotekou, tiez som sa vratila kvoli priatelovi, som s nim stastna, ale to financne bremeno je hrozne, neviem ci niekedy este pojdeme niekedy k moru a proste uzivat si zivot, co by sme dali na dovolenku, vylety, ide banke