Sny o zuboch

p.d.

A ked sa mi bude snivat napr. o slonich kloch? Tak co potom? Vytrhnu mi vsetky zuby?
Ja som to asi niekde cital, ze o zuboch, ze cosi neprijemne a velmi.

MultiLevel

presne taketo sny som mavala...Roky rokuce, ked som bola mala. A neskor, v dospelosti mi objavili vnutorne kazy presne v tych zubkoch, o ktorych sa mi snivalo :) Skoncilo to tak, ze tie zubky ostali mrtve a musela som si dat urobit zubnu nahradu. Takze toto je moje vysvetlenie snoch o zuboch. Keby som hned vedela rozoznat signaly z tych snov, mohla som teraz mat svoje zuby a nie nahrady :)

mam dotAz

Aaa toje nahoda.dnes sa mi ties snivalo ako som bol u zubarki.vrtala mi stolicku.A pouzila vrtacku ved to bola moja priklepova vertacka a pouzila desinu vrtak do dreva.vyfrezovala celi zub cez sanku az do hrdla.Krvava diera na celi prst.nechapem ako som to mohol vidiet ked si do ust nevidim ale videl som to.este doma som si to obzeral a uz to bola diera na 2 prsty.
takito sen som teda nemal velmi dlho.roki dozadu som maval podobne mori nie ozuboch ale ovelmi hlbokich rezov.cim viac som rano dumal o snoh s otvorenov hubo a vyplastenimi ocami tim je to horsie acastejsie.nauc sa nezapodievat nimi cez den memysli na to nemaju vyznam dufam ze neveris snarom.dnesni san ma ani nijak nesokoval ako pred rokmi,
este otazka beres drogy?pervetin? mozno sny varuju

KiKuSh887

Ahoj..vieš čo je sen?! Sen - sú to myšlienky v tvojej hlave, ktoré su poukladané v rôznych častiach mozgu. Keď človek spí, tak mu nepracuje mozog na 100% lebo aj mozog oddychuje alebo nepracujú vôbec niektoré časti.. Keďže nepracujú tak akoby mali, niekde sa ti zhromaždia, vytvoria celok, ktorý niekedy dáva zmysel a niekedy nie.. ale je to fakt hrozný sen :-D ;)

Zoly

Žiaľ, nič také ako výklad snov neexistuje. Teda, niektorí "akože veštci" alebo rôzni astrológovia sa o to snažia, rovnako by sa výklady dali nájsť v snári, ale hádam tomu nechceš veriť?

Nuž, ja mávam podobné sny, a je to preto, že ešte mesiac a pol dozadu som nosil strojček. Strojček ako taký mi spôsobil nevedomú traumu, že mám proste o svoj chrup omnoho väčší strach ako kedykoľvek predtým. Nemal som však fixáciu kvôli krivým zubom, ale kvôli tomu, že jeden mi nechcel rásť, tak mu museli pomôcť operatívne tak, že ho o ten strojček pripevnili. Odo dňa, kedy sa zub vďaka strojčeku ukázal pri ostatných, som sny, že mi tento zub chýba, mával dosť často.

Ale úprimne, niet lepší pocit, ako keď si potom vypadnuté zuby vo sne, ráno nahmatáš jazykom. Takže proste to nerieš a buď rád, že sú to len sny ;)