Vlasová kozmetika CHI

Príspevok v téme: Vlasová kozmetika CHI
Žolinka

Ahojte baby,
dneska som bola u kaderníčky. Mala som velmi zničené vlasy tak mi ich zostrihala a poradila mi na žehlenie vlasov olejček z radu kozmetiky CHI. No keď som sa jej opýtala na cenu trošku ma zamrazilo keďže si za malý olejček pýtalala 28 eur. Rozhodla som sa, že pozriem na nete či predsa len neponúkajú to isté len lacnejšie a mala som pravdu. No tu som ho našla za 3 - 4eurá čo je podľa mňa velký rozdiel a neviem, či to nieje nejaký podvod. Preto by som sa chcela spýtať či máte nejakú overenú stránku na ktorej by som to kúpila lacno a kvalitne? ďakujem

Miska222

lolilkag: Hej vlastne, tiez som sa bala ze budem mat tie konce suche ale vobec. Viem ze mi povedala ze mi dala najsilnejsi peroxid. Fakt netusim presne co tam namiesala :D ale ak si nahodou z BA mozem ti dat na nu kontakt. Samozrejme za kvalitnejsie sluzby sa aj plati viac, tak s tym musis ratat.

Miska222

lolilkag: To vazne netusim, viem ze to bola velka flasa, co ti ale asi moc nepomoze :D robila mi to moja kadernicka a vazne som spokojna. Mozno je len jeden zosvetlovac od nich, netusim. Pridam aj foto. Asi 4 roky mam uz cierne vlasy a zosvetlujem postupne najprv konce co je aj na foto a potom chcem ist este raz ale uz na viac vlasov aj vyssie nech to vyzera ako ombre a potom to necham na leto :)

Miska222

Ono zalezi samozrejme od velkosti. Ja pouzivam od CHI vsetko sampon, kondicioner, silk (olejcek pred zehlenim) zosvetlovala mi vlasy s CHI. Mam sprej od nich. A je to to najuzasnejsie co som kedy mala. Neodporucam to objednavat cez internet lebo viem (aj kamaratke sa to stalo) daju nizku cenu obal vyzera rovnako ale vnutro (napr. sampon) je obycajny vobec nie to co ste si objednali. Preto nizke ceny su podozrive

Ajka2208

CHI Vlasová kozmetika. Používam ju už dlhé roky. Olejčeky môžeš používať aj na celú dĺžku vlasov. Ja ho používam aj ako ochranu pred žehlením. www.han-za.sk

alikyra

kúpila som si teraz CHI silk infusion komplex pre reparaciu obnovujúca maska. Je to taký olejček. Ako si ho mám nanášať len na končeky alebo na celú dľžku vlasov?

alica101

To je brutal drahe. Skus tento CHI olejcek: dukra.sk Objem sice mensi, ale tak cena uplne nizka. A aspon si na vlastnych vlasoch overis, ze ako ti to pomoze.

Paťuš

Zdravím .. Používam CHI Silk už vyše 5 rokov a nevedela by som si predstaviť po umytí vlasov si ho nedať ..
Som kaderníčka a veľa dievčatám som ho odporučila a nevadilo im že za 177ml zaplatia 28€ .. Vďaka olejovej báze, ktorá vlasy nemastí, sú končeky viac zacelené a tým sa menej lámu, čiže výsledný efekt vyzerá že vlasy rýchlejšie rastú
Po novom som skúsila zlatý CHI Silk s keratínom a uvidím či je lepší .. Vlasy sú z keratínu a tak si myslím že dosť pomôže :)

Najčítanejšie články