Ahojte.. mám 13 rokov. Vobec sa nepotím na čelle. Nikdy som nemala mokré čelo. Ale hrozne príliš sa potím v podpazuší. Neskutočne. Je zima dám si dole mikinu a hned cele tričko podpazuší mokré. Ale dosť veľa. Nosím iba černe a biele tričká aby to nebolo vidieť. Skušam dezodoranty antipespiranty no nič nepomáha . Stále sa potím až moc. Dala som si raz dezodorant bola som v kostole a hneď mi sestra povedala či mam kramy že smrdím. A to som sa potila len v podpazuší a hrozne. Nikdy si nedavam dole mikinu lebo viem že akonahle si ju dam dole budem strááášne smrdieť + budem pod pazuchami mokrá. Ako to ovplyvniť prosím?? ďakujem
Potenie v podpazuší
Ahoj, ja som mala rovnaký problém. Neskutočne som sa potila v podpazuší, čistá voda, kvantum a bez zápachu. Vyzeralo to ako letokruhy :-D Vyskúšala som všetko, čo sa dá, ale pomohol mi až Dliclor. Odporúčam každému, čo má problém s potením. Dávam si to teraz 2x do týždňa na noc, zo začiatku každý druhý deň - vždy na noc. Nepreháňať s množstvom, lebo ti to spáli pokožku v podpazuší, jemne potrieť. Kúpiš to v lekárni, cena okolo 6 eur.