ako skoncovať s TUKOM na BRUCHU?
prosim piste vase pripomienky, namety, skusenosti, nazory ako mat ploche brucho s viditelnymi vysledkami!!!
ako skoncovať s TUKOM na BRUCHU?
a aky jedalnicek mi radite dodrziavat prosim vas?
ked ja nemam pevnu volu a to sladke si neodpustim a este ked mam nervy,stres,sroblemy...
V podstate ti na to staci uprava jedalnicka. Konzumuj menej monosacharidov (idealne takmer ziadne), jedz polysacharidy, na vecer uz ovocie nejedz vobec. Samozrejmostou je nejest vyprazane a mastne jedla, ziadne chipsy, polotovary, ani mucne jedla. Jedz vela vlakniny a bielkovin (avsak mliecne vyrobky v ziadnom pripade nizkotucne - maju sice menej tuku, ale o to viac su napchate nahradnymi latkami, okrem ineho sacharidmi).
Skutocnym nepriatelom nie su tuky, ale cukry. Preto sa tukov neboj, konzumuj dobre, esencialne tuky - olejnate semena, ryby, orechy. Maso a ryby si rob na prirodno, napr. na kokosovom oleji, ten sa zohriatim neznehodnocuje. Namiesto priloh si davaj zeleninove salaty s tvrdymi syrmi. Pokojne jedz cely den, ziadne hluposti, ze po 18 hod nejest alebo nebodaj poobede. Ochudobnis sa o ziviny a privodis si len choroby. Zakladom stravovania je nikdy nebyt hladny. Nie prepchavat sa, ale nebyt hladny.
Ak chces mat omnoho lepsie a rychlejsie vysledky, sportuj. Idealny je intervalovy beh. Spalis nim viac nez klasickym behom. Napr. par minut si daj rychlej chodze, dalej 5 min behu, minuta chodze, zase 5 min behu, minuta chodze, 5 min behu a potom to uz len chodzou vyklusaj. Tychto 25 minut denne ti uplne staci. Je mnohymi studiami dokazane, ze ak sa telo prehrieva, spali viac kalorii. Takze na beh sa pokojne naobliekaj do mikiny a dlhych teplakov. A hlavne to chce disciplinu. 80% toho, ako vyzeras, je o strave, nie pohybe. Takze brusaky ti netreba, hlavne zacni jest vyzivne, bez hladu a zdravo!
Lapry co treba jest poobede? To nejes vobec nic?
Ja mám tiež problém s bruchom.. zo 60 som schudla už aj na 50kg ,dokonca 49 no NIKDY som nemala brucho rovné,proste na spodnom bruchu mi ten tuk ostal.. A fakt neviem akos a toho zbaviť,cvičievala som,nejedla sladké...jedla málo a ten tuk tam je stále .
A čo je podivnejšie že ked sa na seba pozriem z pravého boku do zrkadla brucho mam rovnejšie ako z lavého ..počula som že tam sa nachádza slezina a vraj ju možno mám zväčšenu a preto to vyzerá väčšie,tučnejšie .
?
fakt neviem ako sa toho zbaviť ,ako dosiahnuť pevné a rovné brucho... ako na to ??
Ahoj "pneumatiku" na bruchu som mala aj ja , ale už nemám a tu je môj postup: sladké, pečivo a ovocie nikdy! nikdy nejec po obede ! do obeda môžeš ale po ňom nie !! tiež rob brušáky a ine cviky ktoré najdeš na internete.. a s týmto postupom môja "pneumatika" zmyzla :)
Ja sa do toho dost rozumiem,cvicim dlho a viem co a ako...ale sklamem ta,neda sa schudnut z istej casti tela,musis schudnut z celeho tela,najlepsi je asi beh,treba behat aspom 30 minut,lebo po 20 minutach zacne telo spalovat tuk,bolo by dobre upravit stravu,jest viac bielkovin,menej sacharidov,hlavne nizkotucne veci,obmedzit cukry a casto pit vodu-mineralku...behat by si mal aspom 3x do tyzdna,ak nemas rad beh skus bycikel,alebo posilovanie z malymi vahami a kratkymi prestavkami...
spravny jedalnicek, cvicenie a trpezlivost :)
najlepsie specialnymi cvikmi. na internete ich najdes dost, len nebud leniva a hladaj. lenivy clovek sa brucha nezbavi nikdy.