kedy ste si uvedomili ze uz je mladost, teenage prec, prestali ste chodit von, pit atd kazdy piatok, sobotu, prestali tajne podvadzat svojich priatelov, priatelky a dostali ako tak rozum ? do akeho veku sa da podla vas tolerovat predlzenie mladosti ?
kedy ste prestali blbnut ?
zalezi na charaktere a prostredi v akom sa clovek pohybuje .... ak mas okolo seba blbcov ,moze sa stat ,ze blbnes aj ty ,ak zijes neustale v iluzii ci strese ,mas obcas chut "pustit paru" ..... nikdy blbnut neprestaneme ,ale je to uz take obcastne a uvazene zblbnutie
blbnem nadalej ,len urcite veci som si zvazila a zapracovalo i moje svedomie ,takze blbnut mozes i tak ,aby si sa nedozral ,nezdrogoval a hlavne neublizil okoliu ..... puberta ma tusim este stale nepresla ,len trosku zvaznela moja puberta nikdy nepotrebovala utekat v piatok vecer do mesta ,aby si uzila ,stacilo jej posedienie u nas doma s kamoskami a bolo nam fajn :DD
Ja som prestal blbnut v 35-tke, ked som sa dostal na veduci post a pochopil som, ze ked ma podriadeni nebudu brat vazne, tak nic neurobia. Az toto ma prinutilo.
toto neni predĺženie mladosti ale jej zabíjanie. A mládež čo žije takto, si niektoré zo svojich zvykov (a niekedy aj všetky) zachováva až do staroby.
Tiež som nikdy neblbla.
ja som nikdy neblbla
Toto som síce nikdy nerobil ale dospel som nútene už v 13 tich.
A potom skončia školu a nevedia nič... Treba hlavne pracovať tvrdo na sebe a nie sa ožierať. Ožieraj sa vtedy, keď si alkohol kúpiš sám.
Pytas sa kedy tvoj partner/ ka dostane rozum? Nikdy, ma blby charakter
Chodenie von, ožieranie sa a podvádzanie svojich partnerov je mladosť??