Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dovolenka

Príspevok v téme: Dovolenka
kuknitesem

Tak.. ako začať.
O 2 týždne idem s priateľom na dovolenku. Háčik je v tom, že on bol presne na tom istom mieste, v tom istom hoteli aj s bývalkou. Majú spolu odtiaľ plno fotiek, stále vraví, aká to bola krásna letná láska. Chodieva s celou rodinou stále na to isté miesto. Ubíja ma to,som z toho deprimovaná, 2 roky som odmietala ísť s ním, tentokrát ma prehovoril. Už je všetko zaplatené, vybevené, a ja sa hrozne bojím ísť.
Nechcem s ním spať v tej istej posteli, ani chodiť na tie isté miesta, ani sa fotiť na tých istých atrakciách. Uráža ma to, a najradšej by som to celé odvolala.
Len toľko. :(

kuknitesem

No sme spolu už 3 roky. Prvé dva roky som o tomto nechcela ani počuť, tak sme boli na dovolenke inde, spolu len my dvaja. Hovoril ale, že lepšie by bolo s partiou. A tento rok je to tak, ako to je. Idu aj jeho kamoši, celý autobus známych ľudí.
No a povedal, že je dobre, že sa neteším, že to znamená, že bude dobre. Že človek, keď sa teší, tak nie je dobre.

Mimulus

Keby mu na tebe naozaj záležalo tak zaplatí dovolenku úplne niekde inde a mimo rodiny, kam pôjdete len vy dvaja. A rodina nech si ide na to isté miesto.

Ale je to len môj názor.
Buď sa utrápiš doma alebo na dovolenke. Tak popremýšľaj.

kuknitesem

Ja som sa s ním o tomto rozprávala veľakrát... On dobre vie, že tam nechcem ísť.
Idem len kvôli nemu, lebo má celý rok veľa práce, a je rád, že si oddýchne, a to miesto majú už osvedčené a sú s ním spokojní.
No viem, že aj keby mi bávalku ani nespomenul, tak ja by som na to podvedome stále myslela. Lebo som tie fotky videla, a viem, že sa tým miestam nevyhneme. Nechcem si s ním tam urobiť ani jednu fotku.
Nie som žiadna náhrada.... :(

A cúvnuť? On tam pôjde aj bezo mňa. To by som sa doma sama myšlienkami utrápila.

Mexy

Ja by som nešla. Zažiješ to isté ako james bond písal. ten istý chlap, tie isté miesta, len iná žena...obávam sa že ak pôjdeš priateľ bude porovnávať (dovolenku s bývalou a s tebou). Navyše ak takto o nej hovorí a chce ísť na to miesto, pravdepodobne to ešte v ňom stále žije

poPotvorka

ja alebo inak zmyslam ,alebo nechapem ,ako mozu niekomu vadit taketo blbosti
zober spacak a ustel si na balkone v chodbe ,alebo jeho deportuj niekam do frasa

ebi777

ja by som sa s ním o tomto vážne porozprávala, a povedala na rovinu tieto veci, že ako ti vadia... a že je to ťažké pre Teba,,,

a nech si dáva pozor, nech si aj on láme hlavu, čo ti tam bude hovoriť a pod. nech vymýšľa čisto nové programy, atď

tiež by som nezniesla sa fotiť pri tých atrakciách...