Dobry den,stale som pritom ze som tehotna po tej tabletke, sice mala som uz od toho dve.menstruacie a ta druha prisla o 5 dni skor a myslela som si ze je setko ok dalsia mi ma prist uz za par dni a mala som vytok asi den a proste zacinam sa nejako velmi pozorovat a ked ma boli brucho alebo krize tak ze to suvisi s tym myslite ze som abo nesom alebo je to len moja psychika lebo teraz som z toho na dne a kazdy den len stresujem .dakujem:/
tehotna? prosim poradte
Ano preco?
Kiezby bol negativny ta asi kricim o dusu ze yes ale dakujem vam vsetkym za rady ze ma neposudzujete ale pomahate a ddam:))
Jasne,ze si vystresovana,ale neboj sa,praveze uz konecne budes mat pokoj,vyjde ti negativny. Chod si ho kupit co najskor a daj nam vediet :)
A davajte si vacsi pozor,aspon tie kondomy pouzivajte ;)
Tak ja nejako nechodim ale asi zacnem . Tak pojdem no len sa dost bojim co tam vyskoci ked // tak asi prezijem infarkt..
Si myslim ze vtedy to bolo jedno ako mne bolo fajn tie dve mesiace ms prisla tak tehotna nesom len teraz ked som ochorela tak mam divny pocit ..
aj v DMke majú ten test, nemusíš ísť ani do lekárne
alebo kúp v tescu tak ako ti vravia
Chod si kupit ten test,aj v tescu ich predavaju. Ak sa hanbis pred predavackou,tak v tescu maju tie samoobsluzne pokladne ;)