Zdravím. Denno denne myslím na jedno dievča. Mám 16 a pred rokom aj niečo som sa do nej zamiloval. Myslím, že aj ona do mňa ale to by bol vzťah na diaľku tak to stopla. Ja som súhlasil, ale strašne som do nej začal byť zaľúbený. Nakoniec sme sa nejak pohádali a istý čas som si s ňou nepísal. Potom sme si priznali svoje chyby a bolo všetko v pohode. Problém je v tom, (nie je to jej vina), že už 5 krát sme sa mali stretnúť ale ani raz nám to nevyšlo. Stále nám do toho niečo prišlo (väčšinou jej). Dnes, po roku aj ničo som ju prišiel pozrieť... aj keď ešte pored nedávnom som nechcel, lebo už som mal pocit, že ma naťahuje...Nie nenaťahovala...Mám ju rád aj ona mňa. Ale ja som z Košíc a ona býva pri KE v dedine...Myslíte, že by nám normálny vzťah mohol fungovať?
Komplikovaná láska alebo len moje ilúzie
Chlapce to rovno zabal, to nema vyznam. To je brutalna dialka.
Citam citam az som sa dostal sem "ja som kosic"momente mi prebleskla myslinka:ona bude asi z bratislavi. no citam dalej no mna steba Jbne.
Tak to nemas vobec daleko. KE a dedina pri Ke je pre teba problem, si robis srandu? Su pary co su od seba este dalej a funguju. Existuju predsa mobily, e-maily, skype a mozte sa dohodnut, kedy sa stretnete.