Mam dvoj rocny vztah, zijeme spolu, mame zamestania, dost rokov a v podstate podla mna sme pripraveni na dieta. Sex mame bez ochrany, resp. prerusovany sex. Avsak nakolko sa do mna este neurobil, vzdy mimo, tak jasne, ze tehotna nie som. K detom sa vyjadruje, ze ked neplanovane otehotniem, bude rad, ale neciti sa este na to, zamerne sa snazit o dieta. Takze, ani v plane nema sa do mna nema urobit, a uz neverim, ze z prerusovaneho sexu otehotniem. Mozno, si teraz pomyslite, ze mi sibe, ale mna skor zaujima, ci som jedina, co toto urobila, a planuje robit nadalej. Minule po sexe, utrel narychlo spermie do papieroveho obruska, a ani neviem preco, lebo nezvykne hned ist do kupelne, ale isiel. Tak som hned vzala obrusok, trochu ejakulatu som si dala na prst a vsunula som si to hlboko do vaginy. Akurat podla vypoctou som aj plodne dni mala. Tak snad sa podarilo, a ked, nie idem to robit takto nadalej. Teda dufam, ze bude aspon obcas chodit hned po sexe do kupelne, aby som mohla robievat toto. A, ked sa zadari, bude mysliet, ze z predejakuacnej tekutiny, alebo ze mu uslo. Lebo uz par krat sa stalo, ze povedal, ze asi to nestihol. Som jedina, co sa snazi na silu otehotniet?
Otehotnenie na silu
:DDD chlapi musia byť na pozore!!!
ale inak ruku na srdce!!!!!, kto by chcel mať po boku ženu, ktorá je schopná na niečo takéto
ak by som bol chlap, asi by som sa chcel dozvedieť o týchto praktikách čim skôr, a riešiť to
nechce sa mi rozpisovať, stotožňujem sa úplne s názorom "Multilevelu"
Dakujem zakladatelke temy. Odteraz vzdy servitok so spermiami beriem ihned na wc splachnut. Je neuveritelne, co vsetko zeny dokazu vymysliet...
to chces naozaj otehotniet takto "poza jeho chrbat"? tak ze to cele sfingujes? prepac ale az ma striaslo ked som to citala......aby sme my zeny dosiahli svoje, sme schopne vsetkeho. Aj sa totalne znizit a urobit cosi podle. Kebyze som chlap a ty moje dievca a nieco taketo urobis, tak odidem okamzite z takeho vztahu. Ked dokazes toto, coho si potom este schopna? Nebolo by lepsie aby ste dosiahli stav, ze obaja budete chciet z celeho srdca babo a vtedy ho pocnete? Nebolo by to aj pre to dieta lepsie? uvazuj....
babovica, on síce vraví, že ak by si ostala tehotná, tak by mu to nevadilo a potešil by sa ..ale vidno, že na to ešte nei je pripravený, lebo ak áno,nemal by problém ti to dam šupnúť .... takže lepšie by bolo mu to normálne vysvetliť, že ty už by si dieťa prijalaa teda sa snažiť normálne oň a nie štýlom, že si tam budeš zasúvať spermie z vreckovky alebo iným spôsobom ... musíte sa o tom porozprávať a myslím, že nájdete riešenie ... toto je dosť blbé
Keď chlap chce mať dieťa, tak si ho urobí. Keď necíti, že dotyčná je pre neho to pravé tak ju jednoducho balamutí rečičkami ako počkajú a raz možno áno, až raz bum stretne tu vyvolenú a do týždňa je svadba. A tebe ostanú oči pre plač a možno jeho decko na krku na ktoré ti ani platiť nebude .
Strašné svinstvo čo robíš. Keď už chceš dieťa tak narovinu mu to povedz buď alebo. A keď on povie nie tak ho nehaj a daj sa oplodniť umelo.
tak mu proste povedz, ze ty ako zena mas obmedzeny cas na otehotnenie a nejak sa dohodnite, alebo si najdi noveho.. mas to tazke no, uprimnu sustrast..
Cindy, ale to, čo chce spraviť je od nej pekné pokrytectvo a vôbec nechápem, prečo by sme jej konanie mali schvaľovať.
vy len toho muza lutujete.. a ze kolko zien straca cas s muzmi, ktori sa este na rodinu necitia a potom si v buducnosti zalozia rodinu s nejakou inou, na to nemyslite
babovicica - krásny vzťah :DDD