Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám šancu ho ziskať s5?

Príspevok v téme: Mám šancu ho ziskať s5?
Patinka

Dobrý večer, mám jednu otázku.. Prosím prečítajte si to a poradte mi..

Chodila som s chlapcom 6 mesiacov, takže pol roka.. Potom ma začal ignorovať a ani na moje meniny si nespomenul, po týždni mi povedal že je koniec.. Ja som ho ľúbila aj pred tím aj potom, nadovšetko ho ľúbim, len čo ho niekde vidím mám slzy v očiach že práve toho úžasného som stratila.. Pred tím mi vždy vravel že ma ľúbi, neviem prečo to zrazu takto skončilo, chcem ho s5 ale neviem ako, kto tu má nejakú skúsenosť tak mi poradte prosím :(

Patinka

A ešte ja mám veľký problem s hľadaním si iného..
Po 1. som strašne hambliva
2. Neviem s niekim novým ľahko komunikovať
3. Nedokážem sa zaľubiť do hocikoho

Mimulus

,,Takže sa nedá urobiť nič preto, aby začal ľutovať že ma nechal ?,,

Myslím, že táto veta hovorí za všetko :D

Patinka

On so mnou bol tích 6 mesiacov, vždy bol pri mne ak niečo..

On ma naignoroval hneď iba na konci nášho vzťahu..

Pre mňa je dosť ťažké na neho zabudnúť keď mne všetko pripomína jeho, pred týždnom som myslela že som v pohode, no keď som ho uvidela zase som bola zničená..

Takže sa nedá urobiť nič preto, aby začal ľutovať že ma nechal ? :(

Xpert

LOGIKA JE ZBRAN!!! Tu som videl zopar nabojov:
"a ako sa da nadovsetko lubit taky clovek, ktory ta ignoruje?"
" plati cim viac pritahujes, tym viac sa odtahuje"
"ked ti povedal,ze je koniec,tak nevidim dovod sa k nemu vracat,podlizovat sa mu !"
"na vzťah musia byť dvaja"
A potrebujes vela municie z vlastnej hlavi!Tak makaj nabijaj!Dufam ze netreba pripominat absurdnost:Hlaven je otocena od seba,pazbou k sebe nie naopak!(samozrejme metaforicky).

wipes

určite to bude niaky debil o ktoreho netreba bojovat je milion inych chalanov lepsich nez je on .. hladaj inde a mozno najdes vsak sa hovori kto hlada najde

poPotvorka

no presne takto sa spravaju ludia po rozchode .. Clovek ,ked dostane ranu ,vyzera trosku divne a tak sa obcas aj chova ..... ja odporucam :
nevsimat si !!!
ignorovat !!
nevnucovat !!
zabudnut !!