Ahojte, neviem či to sem patrí, ale mám problém a potrebujem poradiť. Na september máme s priateľom naplánovanú svadbu,ale ja netúžim po svadobných šatách.A kúpiť kostým nie je také jednoduché, pretože nie som taký typický konfekčný typ. Meriam 160 cm, nohavice potrebujem veľkosti 38, ale sako veľkosť 44, pretože mám dosť veľké prsia.Viete mi poradiť nejakú krajčírku, ktorá by mi ušila kostým priamo na telo?Som z B.Bystrice. Ďakujem
Svadba
Babenky,ste zlaté, ďakujem vám. Preštudujem zlaté stránky, obehám svadobné salóny a dám vedieť,ako som dopadla.
Kamoške šili v svadobnom salóne NICOL,teraz je presťahovaný vo Zvolene.Ušijú ti aj kostým nie len svadobné šaty.Tiež nezohnala šaty koli výške a hlavne prsiam.
Ahoj Anulienka, si zlatá, ďakujem. Táto možnosť ma ani nenapadla. Myslela som, že tam šaty len požičiavajú. Áno, ide o moju vlastnú svadbu, ale s priateľom sme spolu už tak strašne dlho,a máme už 4-ročného syna, že vydávať sa v bielom sa mi zdá smiešne.Keby to bolo vhodné, tak by som sa najradšej vydávala v džínach a tričku.Šaty som mala na sebe dva krát, raz na stužkovej a druhý krát ako svedok na svadbe mojej sestry.Ach, ako to prežijem :-)Ešte je len máj a ja mám už také nervy...A to si musím ešte nájsť kaderníčku a kozmetičku a ku
úpiť obleky pre chlapcov, aby spolu ladili. Baby, ako ste to zvládli?
Ahoj!
Ak si naozaj nevieš nič kúpiť, skús ísť do nejakej svadobky... U nás v RS máme aj také, v ktorých Ti ušijú šaty na mieru. A podľa mňa, keď je to Tvoja svadby, nechceš mať úplne úplne obyčajný kostým, aj keď nechceš šaty. Tak skús nájsť svadobku, v ktorej aj šijú a oni Ti určite poradia... Pa!
skus si nieco podla svojich predstav najst na nete a vytlacit. potom obehni metraze, aky maju vyber latok, a na zaver si obehni krajcirky a opytaj sa ich ci sa to da a pod. ci to vedia... ak bude nejaka velmi vahat tak ju hend vyskrtni zo zonamu... skus najst nieco v zlatych strankach.
Dufam, ze som aspon trosticku pomohla:)