Po roaccutane

Príspevok v téme: Po roaccutane
Joseph95

Ahoj. Asi pred 3-4 mesiacmi som doužíval Roaccutane (bral som ho asi pol roka), veľmi mi pomohol, mal som veľké akné po celej tváry, celý som bol červený atď.. teraz mám už len vpredu na lícach červené flaky, čo je absolútne nič oproti tomu čo to bolo, ale tie flaky sú úplne rovnaké ako keď som ho doužíval, takže mi to vôbec nemizne.. vie niekto poradiť?

Joseph95

Roaccutane, odkial si? niesi nejaký môj brat? podľa toho čo si písal by si mohol byť, pri pár vetách som mal pocit že som to písal ja :D

roaccutane

ebi to si musela mat ozaj slabe akne ked si ho mala tak dlho a nemas skoro ziadne nasledky po nom ...no tieto dlhe dni ma ubijaju :D teraz ked nemam co narobote tak idem spat o 3tej rano a vstanem na obed ..:D aby som co najviac prespal den ...si pridem ako upir ...cez den mĺkvy a v noci vychadzam :D obcas....niesom zenska ani nijaky model...nechcem mat ani budem mat krasnu plet..ale mne islo o tu podstatu ze som si s tymto pres-al celu pubertu

hdifv...a mas s tym osobnu skusenost ??? ja viem ze sa tie vypujle jazvicky daju pekne odstranit ale doktori po povedali ze tak na 50-80 percent

hdifv

tie vypukle jazvy sa dajubpekne odstranit zbrusovanim loze - dermabraziou . v kozmetickom salone ti poradia. nieje to sice najlacnejsie , ale co pre krasu nespravime... musis ale pockat do jesene. kasli na nato, uzivaj si zivot. aj psychicka pohoda velmi prospieva pleti

ebi777

:DD
no nemal by si to už s tvárou riešiť, lebo sa zmagoríš, a to doslova :)
ja mám 27 a akné som mala 13 rokov :DDD
takže, čo ti poviem

a k tomu vysmievaniu, kašli na to, to je také detinské, v dospelosti sa takto ľudia voči sebe "nesmejú" nesprávajú
čiže takéto vysmievania nemôžeš vážne brať!!! :) človek, ktorý nie je zrelý robí hlúposti, a tak sa stane, že sa vysmieva, ale to neznamená, že to máš zobrať smrteľne vážne

a že budeš starý na VŠ -? čosi ja sa nabudúci rok chystám na ďalšiu VŠ, nikdy nie je neskoro :D

neskoro je slovo RELATÍVNE

čím skôr sa prestaneš porovnávať s inými ľuďmi, tým skôr budeš šťastenjší

roaccutane

na vysku mozno o rok ale to je asi posledna moznost tam ist potom uz bbude neskoro ...uz bude zomna stary cocot :D

roaccutane

to sa neda ...teraz som z toho uplny lojzo...mne to pride ako keby to bolo premna najdolezitejsie po zdravii.. po tolkych rokoch co sa trapim s tym to beriem uz inak ...a vie to podlomit sebavedomie... casto sa mi aj posmievali snazil som sa to ignorovat ale uz to neslo...ja som nevedel ze v takom veku budem riesit taketo somarinykolko mas rokov ??ako dlho si to brala ??..jeden krat ??..najhorsie je to cez leto ked sa hambim vyjst z domu si dam siltovku a okuliare a chodim iba tam kde musim...sa citim teraz ako potkan v diere ktoreho chce z nej vydurit toto pekelne teplo :D ale nevyduri ma to dovtedy kym sa to neda dokopy...

ebi77

:DDD
tak kašli na pleť, zamestnaj sa niečim, nejakým koníčkom, čo ťa baví :) bude to OK, a môžeš ísť na nejakú inú výšku ešte, daj si prihlášku na nejakú ľahšiu ;-)

roaccutane

ja som strasne zakomplexovany clovek :D ale fakt ...s tymto sa kaslem uz 7 rokov ...prve dva roky som to ani moc neriesil ...potom sa to zacalo stupnovat a uz mi to zacalo vadit a teraz mi uz z toho sibe... mAm 20 rokov a nikdy som ani babu nemal na vsetko som zanevrel a vyhodili ma aj z vysky :/ ...myslel som z vysokej skoly :D z výšky ma este nehodili to by bolo asi pomne :D

roaccutane

s tyymi dvoma by som zmieril za styri sekundy... ja mam aj strasne vela tych vypuklych bielych ktore same o sebe vyzeraju ako vyrazky ...ja le lutujem ze som do toho siel ..predtym som mal len tie skvrny po nich semtam aj nejake drobne takmer neviditelne jazvicky ...