Neviem čo mi je

Príspevok v téme: Neviem čo mi je
popo272

Prosím poradte mi, už som zúfalý. Asi pred mesiacom ma začala bolieť hlava a ľavý spánok na dotyk, keď som na ňom ležal a tak. Potom som začal tak divne vidieť ako keby sa mi točila hlava alebo závrať. Hlava a spánok ma prestal bolieť ale stále vidím tak divne, ako keby som mal vypité. Asi pred dvomi týždňami som dostal teploty ale len 37,1 - 37,4 a tie mám doteraz a aj to videnie. Bol som u očného, u neorologa a na krčno nosno ušnom a nič. Moja podarená doktorka mi na to povedala že mám chodiť plávať a mám si nájsť maséra na krčnú chrbticu a ani to nepomohlo a plávať s teplotou nepôjdem, niesom debil. Aj mi brala krv na začiatku a nič. Neviete čo by to mohlo byť??? K tej mojej lundre už nechcem ísť lebo sa na mňa pozerá ako na hypochondra. Tak aby som to skrátil :D mám asi mesiac divné videnie a dva týždne teploty. Za odpoveď ďakujem

popo272

Ale mňa nebolia zuby vôbec len či tam nemám neaký skrytý zápal lebo mám asi 2 zuby mŕtve a necítim žiadnu bolesť len mám tú teplotu a to videnie. Ak nie skúsim ešte raz na očné a ak ani tam nič tak pôjdem do nemocnice lebo to nie je normálne.

jedulka

taky bych začla u zubaře.Ale pozor, byla jsem tam takhle s dcerou, udělal se sken zubů a zubař nic neviděl a dcera šílela od bolesti.Tak jsem mu řekla aby se podíval lépe.A hele takový maličký kazík, na první pohled neviditelný a jakou paseku udělal.

ambrozia

Dobre urobíš, ak navštíviš zubára, lebo tam môže byť problém. Ja tiež teraz chodím kvôli nevyvetliteľnej zvýšenej teplote po lekároch a v prvom rade som mala obvodnej lekárke priniesť správu od zubára. Ja mávam 37,8.

popo272

Kontrolovali mi všetko na očnom aj očný tlak a aj očné pozadie či to to je len na ľavé ako mám 0,25 ničoho nosiť ale povedala že to netreba. Ako neviem sám skúsim ešte v pondelok zubára či nemám skrytý zápal alebo čo. Lebo tak vidím ako keď má človek nádchu.

Simonella

na ocnom nic nezistili? mas dobru lekarku? lebo ak mas divne videnie, tak sai s ocami nebude vsetko OK... a teplota..no mne len napadlo, ci nemas vyssi ocny tlak..kontrolovali ti to?