ahojte. . Chcem poprosit o radu. Trapia ma chlpky nad hornou perou a v oblasti ohryzka. Kedze som tmava tak ich je dost vidiet. Citala som ze sa nesmu holit lebo ztvrdnu a zhrubnu. Epilovat sa to bojim kedze to je dost citliva partia. . Neexistuje nejaky krem alebo tabletky alebo hocico?
Chlpky nad hornou perou
A ten depilačný krém sa dá kúpiť aj v drogérii?! :) Takže si ho tam nanesiem a potom ho len dám dole (môžem aj obrúskom?) a ako to ide dole.. teda akože ľahko, alebo to bolí?! Chcela by som to fakt vedieť, lebo tie chlpky ma už fakt trapia a o tom kreme pocujem prvy krat :D tiež som sa o tom až tak neinformovala... ale tak čo už.. no :D
ja som začala na chlpky nad hornou perou používať depilačný krém.. pretože žiletku som nechcela a depil. pásikov sa bojím :D takže každý tretí deň si ho nanesiem a keď sa osprchujem jednoducho špachtličkou dám dole a mám vystarané :) nerobí mi to nejaký extra problém.. krém stjí 3.50€ a je ho tam fakt dosť !! ;) odfarbovať je zbytočné, pretože z istých uhlov sú chĺpky ajtak vidieť..takže najlepšie daŤ ich preč!! ;)
to som aj ja citala . . Staci si kupit perodix v lekarni . . Tiez som to chcela vyskusat ale bojim sa tych vedlajsich ucinkov. . To uz je lepsie depilovat podla mna
Ja mám 14 rokov a tiež ma to dosť trápi, pretože hocikedy si to spolužiaci v škole všimnú :( Ja som tiež tmavá a je mi to dosť vidieť.. Ja by som sa len chcela opýtať no to, že ja som čítala, že sa dajú chĺpky odfarbovať len som nikde nevidela či aj nad hornou perou.. a ak áno, koľko by to asi tak stálo?!
takze vyse tyzdna vydrzalo nerast :) dnes som epilovala zase a mam zase pod nosom cervene flaky tak hadam to zase zmizne. .
ok :)
takze som dnes zobrala epilator :) nie je to az taka hrozna bolest :D akurat ze mi zostali flaky asi 2hodinky ale potom zmizli . Teraz pockam kedy zacnu opat rast a napisem
ja mam tiez taky problem, hlavne ma zaujima ako ich odstranovat v oblasti ohryzka lebo predsa len tam je koza dost tenka, aby mi tam nzostali nejake flaky alebo tak