ahojte, mam taky problem, s partnerom som uz rok a pol a od zaciatku ako sme sa stretli sme sísly do vztahu stym ze chceme si zalozit rodinu. Klapalo nam to velmi. no teraz postupne zistujem ze vlastne ja onom nic vaznejsie neviem, nezdoveruje sa mi a ma predomnou tajnosti... ja som clovek otvoreni a nerobi mi problem ukazat mu sms alebo ked si zniekym pisem na internete obsah, resp dat mu heslo...ale on stoho vidi velku traumu lebo raz to urobil s byvalou a nedopadlo to dobre...lenze ja mu neviem vysvetlit ze ja niesom byvala a nejdem mu prehladavat spravy alebo neviem co...tu ide len o doveru..o snahu zaangazovat ma do jeho zivota...ved ako tvrdi chce somnou byt dokonca zivota a ako on tvrdi nema predomnou ziadne tajnosti tak potom nechapem co ho sa boji???? neviem si to vysvetlit... uprimne premyslam aj nad rozchodom, lebo zit s niekym kto ma bude porovnavat s byvalkami, resp nebude mi verit asi nema zmysel... on si mysli ze mi ide len o to heslo... no nechape ze mne je ukradnute to heslo ale cakam ochotu a doveru... pomozte mi prosim...vobec neviem co mam robt...
Mám pocit že mi neverí
aby som to uviedla na spravnu mieru, nejde mi len o ,,heslo" alebo ja neviem...je mi jedno akym sposobom a ohladom coho proste chcem niaky dokaz ze mi veri, ze sa mi zdoveri...
_meno.. mas pravdu ale zas je tu dalsi problem, ked som sa snim bavila o tom ze chcem aby mi veril tak bud to ihned nazval tym ze vyvolavam hadku alebo mi nato povie ze tak si mam najst druheho....a to ma dost boli...kedze tvrdi ze ma miluje.. proste ani nezabojuje a hned to napise...
,, Verim ti a preto ti ho dam \" a ja by som mu povedala ze ho nechcem, ze viac urobit ani nemohol ako povedat len tuto vetu
\'Odmietam preukazovať svoju existenciu\' vraví Boh, \'pretože dôkaz je v rozpore s vierou a bez viery niesom nič.\'
Ty mu veris OK. On tebe NIE.
Nerozumiem tomu spojeniu \"rodina / hesielka\". Nie je nahodou hesielko len 1 z veci v ktore ti neveri?)
Aby si neminala silu na ziskanie hesla, ked problemom je vseobecne partnerska dovera. Aby to zase nedopadlo ze sa budes prisposobovat len aby on bol spoko. Sama mas najvacsiu cenu (poznas sa a vieso coho si hodna) a ludom ktori prechovavaju rovnake hodnoty prides uzasna.
V kazdom pripade musis spravit nejaku zmenu. Mozno prave ked zisit ako si ta ostatni cenia si ta bude viacej vazit (nieco ako docasna strata). Ak je prilis samoatatny, prevezmi cast jeho povinnosti aby zistil ze si pre neho nepostradatelna)
Myslím, že dôvera sa dá prejaviť aj inak ako prezradiť svoje heslo. Ty už len z princípu chceš to heslo mám taký pocit. Skús si vymyslieť niečo iné. Niektorí ľudia svoje heslá nedajú nikomu, aj keď sú s človekom v dlhodobom vzťahu. Mne príde divné že akurát to heslo chceš.
ano rozijd sa s nim lebo ti nedal heslo na facebook :D
fakt zabavna tema na dnesok.
Ja by som svojej zene nedal ani svoj notebook do ruk nie ze niekam heslo. Nieze by som ju mal podvadzat alebo mat nieco zdrvujuce. Ale niektore veci partnerky vediet nemusia. Kontakty, biznis, je bezpecnejsie ked o niektorych veciach druhy nema ani sajn. A teraz nevravim o nejakych trapnych vypisovackach s nejakymi cundrami.
Ja som rovno priatelke povedal, mam pred tebou tajnosti a 90% veci z prace ti jednoducho nepoviem. A tam kde mam pracovne veci ako notebook jednoducho pristup nema. Nie sice nerobim agenta ale som viazany mlcanlivostou a obchodnym tajomstvom.
pritom keby ta chcel klamat tak si urobi dalsie tajne konto tebe da akoze to prave : pozri nemam na nom nic a na dalsich si bude pisat s cundrickami. Ale podla tvojej logiky tym ze ti dal heslo tak uz je dovera OK. Ale mas to nejako pomylene lebo dovera je aj o tom ze aj ked ti sice neda heslo alebo nemas niekde pristup tak vies a veris mu ze nerobi nic zle aj ked ho nekontrolujes.
Ako vravim keby chcel tak ta klame aj keby ti dal vsetky hesla, konta emaily aj simkarty sa daju kupit aj 10.
Dakedy vy zenske vobec nerozmyslate bud sa nechate okabatit ako male deti na cukrik a ste kratkozrake alebo histercite kvoli "nesklopenej zachodovej doske".
ved to ze bez dovery nic nemoze fungovat :( len sa tomu snazim dat poslednu sancu lebo ho milujem, snazim sa ako viem mu dat najavo ze verit mi moze, ale viem ze nema zmysel to silit, len ma to mrzi. a velmi. mam pocit ze oco viac sa snazim aby mal pocit ze mi moze verit a ze som tu vzdy o to to je horsie....uznavam kazdy ma niekedy svoje dni a ze nema nalady ale taky je kazdy clovek, jemu napr vadi aj to ze sa chcem otom rozpravat..ale ja to chcem vyriesit...
Napísala si si to jasne. Žiť s niekým kto ti nebude veriť, OZAJ nemý žiaden zmysel!!!!
Ved predsa vzťah je o vzájomnej dôvere.
jasne uplne chapem co pises, a stotoznujem sa stym, co sa tyka toho ze dokazat mu ze nisom ako jeho byvale, tak to velmi dobre a tiez vie aj to ze vzdy co poviem dodrzim a vie ze som otvoreny clovek a vzdy poviem co mam na srdci aj ked to boli... ja napr nechcem jeho heslo...ale chcem pocut vetu ,, Verim ti a preto ti ho dam " a ja by som mu povedala ze ho nechcem, ze viac urobit ani nemohol ako povedat len tuto vetu...mne onic viac nejde.. len aby som sa citila ako sucast jeho zivota :( ja ho kontrolovat nechcem ani nic take a nie mu nadavat ani nic :( len chcem citit ze som sucast jeho zivota...
clovek bez tajnosti je zranitelny ( nemozes chciet po niekom aby bol naschval zranitelny )
z toho co pises mi pride ze sa boji byvalej
na neistotu velmi pomaha priprava
najskor by stacilo ukazat ze veci ktore mu vadili na byv. mas ty vyriesene
tym zacne stracat pocit ze si byvalka s novymi vlastnostami
mozno potom zacat s odhalovanim svojich a jeho malilinkych tajnosti, kde mu dokazes ze su u teba v bezpeci
( ak nechce vobec nic prezradit, zrejme sa na teba boji spolahnut a to mu bude treba dokazat ze si zodpovedna a je na teba spolah..a potom ist na tajomstva)