Obraciam sa o radu nakoľko sa točím už dlho v kruhu bolestných otázok. Mám 25 rokov a spoznala som muža o 9 roka staršieho prostredníctvom internetu. Vyzeral na začiatku veľmi dobre, prezentoval sa ako rozumný muž. Dokonca mal ťažký životný osud a len ťažko chorú matku. Mali sme veľa spoločného, názorov a pod. No postupne začal neskutočne na mňa tlačiť so sexom. ja som ho prosila nech počká, že sa na to ešte necítim pripravená, že je to priskoro. No on rozprával stále len a len o tom, vyhľadával miesta kde by sa dalo až ma nakoniec po viac ako mesiaci do toho psychicky dotlačil. Čakala som viac, že prídu krásne chvíle, výlety a pod...no zrazu len samé ja ja ja, egoizmus, neochota prispôsobiť sa, vzal si hypotéku na vlastný 1 izbový byt...mal priateľov, kt. žili bez partneriek, svoje kamarátky - no tam som ja vítaná nebola. Ja som študentka, on zarába veľmi slušne...nakoniec odomňa žiadal, aby som platila striedavo na posedeniach na káve a pod. Čo mi príde dosť neseriózne nakoľko naša situácia bola fakt veľmi rozdielna...prišlo kritizovanie, stále bombardovanie čo je na mne zlé - za hlúposti ako vyliata voda a pod. Stále len sex, sex, sex...a aj to, bohužial dosť tvrdý sex a bez lásky. Jeho návrhy na doslova masochystické praktiky som odmietala...no na druhej strane tvrdil, že túži po dieťati a rodine...na mńa dať však ani cent nechcel, lebo jeho hypotéka a pod...ale na to, aby sebe šporil, kupoval značkové oblečenie a šporil na zimnú lyžovačku mal...to mi povedal: na lyžovačku musím. Jedného dňa sa so mnou vyspal, použil dosť nepekné surové oslovenia pri tom a asi po 2 hod. na to sa rozišiel - po debate o financiách a mojej neistej práci po ukončení VŠ. No naďalej sa mi pripomínal, ani ukončiť to, ani vrátiť sa...vyslovene akoby sa vyžíval v mojom utrpení. Nijaké aktivity so mnou nechcel vykonávať - vždy sa zobral s nejakým kamarátom do posilovne kde ženy mali pre nich vstup zakázaný, na túru s kamarátom, výlety plánoval s kamošmi (lebo to ho predsa výjde lacnejšie keď si rozdelia výdavky na benzín...)...jedna známa, kt. sa venuje oblasti psychológie mi povedala - nenávidí ženy, je egoistický a ide o tyrana...no neviem, dokopal moju sebadôveru na pod mrazu a stále si kladiem otázku - prečo? pre peniaze, čo hľadá perspektívnejšiu...no neviem, prosím o radu, názor a hlavne radu ako žiť ďalej a začať veci vidieť tak ako naozaj sú. Ďakujem
Skrytý tyran?
miska... ja to vidim tak, ze zena ked dostava, moze si za to vzdy sama a to preto, ze si takeho pritiahla.
Zaujmave je, ze su zeny, ktorym sa to nikdy nedeje, a ani si na nich netrufnu. Ale hlavne, tie zeny vedia rozlisit takeho chlapa a najdu si vzdy lepsieho. Nikdy si tyrana k sebe nepustia, proste maju na to detektor. Vola sa to zivotna mudrosta a sebaucta.
Postavim to inak... keby boli iba take typy zien, ktore to vedia rozlisit, ti chlapi by boli sami, ozrali niekde v krcme, zufali z toho, ze nemaju nikoho, koho vysavat, ani im ziadna nenavari, neopere, kedze su to slaboduchi prizivnici, zachvilu by smrdeli a boli by z nich trosky.
Ale niekto ich tu stale dokola zivi, ze chodia zo vstycenou hrudou ako velki pani, maju oprate kosele, navarene... vsakze? niekto ich krmi, opere im, a naleti im, stale dokola... podla mna to nieje problem tych chlapov. Ale problem tych zien. A v zivote to tak chodi, ze za to ponesie nasledky, az kym sa neopouci, stale dokola.
Bola som podobného názoru - nehrnúť sa do vzťahu...no niekto iný to tu nerešpektoval a neviem akým zázračnýms pôsobom ma dotlačil do vecí, kt. som sama ani nechcela...poučenie - akonáhle chlap začne tlačiť na ženu, radšej utekať rýchlo preč
ja neviem ako to je,nie som na zoznamke :D ale sama viem, že aj v real zoznamovaní je takýchto veľa mužov, neviem či je to výchovou, t.j. mamičkinou výchovou, a následné tým z komplexu menejcennosti, atď.....
každopádne si treba dávať veľký pozor
a neísť do vzťahu narýchlo, pomaly sa zoznamovať, oťukávať sa, aby vyšli na povrch "možné nežiadúce neprijaté vlastnosti" a aby tak bolo možné to ukončiť bez nejakých väčších problémov a bez ujmy na duši a sebadôvere človeka, ktorého takéto trápne individuum zdeptal
Áno, len to človek na prvý pohĺad nezistí...a čo sa týka internetu, ten je sviňa...fotka, pár pekných, inteligentných fráz a skreslený dojem...o to horšia realita po určitom čase...bolo by dobré, keby ženy urobili poriadok už s takýmito chlapmi...to je neskutočné, aby takto zametali s babami a takto jednu za druhou...však internet ako stvorený na to...jednu využijem, prídem sa odprezentovať znova ako chudáčik a ďalšia v poradí...a takto to môžu robiť aj roky. A to čo robia dnešní muži ženám je fakt už trochu moc
to som rada
takýto sú psychicky chorí, majú komplexy a ventilujú si to na druhých, treba ich zďaleka obchádzať
Ebi777
My už spolu nie sme 2 týždne...a ďalším múti po zoznamke hlavu, tak pozor na týchto chlapíkov z netu...
Ebi777, uz sa rozisla :D
Preboha, hneď sa s ním rozid!!!!
on sa citi menejcenny a preto ma potrebu povysit sameho seba ..... nenechaj si po sebe "dupat" dievca
Koľko zarábal netuším, ani za Boha to povedať nechcel - vraj, aby si žena automaticky nenárokovala. Jeho predstava o budúcnosti? Platiť nájom, stravu minimálne 50/50, bez ohĺadu na príjem. Žiadna rovnoprávnosť, nič. žiadne spoločné hospodárenie - však jeho značkove oblečenie, jeho bytík a, že partnerke možno po vyplatení všetkého ani na rožky pomaly neostane jeho nezaujíma...ach, pozor - ani títo lososoví, kt. tú niektoré výslovne pre prahy hľadajú nemajú anikus empatie a ľudskosti v sebe...a nieto, že by si nejaké ozajstné zlatokopky robili nádeje, že niečo získajú...skôr sa stanú chuerami, kt. budú nakupovať po číňanoch a ich drahí bude chodiť s kolegynkami na drahé večere a dovolenky...taká je realita