Nemam na nic naladu, mam vazny problem?

Príspevok v téme: Nemam na nic naladu, mam vazny problem?
Coccinelle

Mam jeden problem. Bola som na rok v zahranici a bolo mi tam fajn, ale uz som sa velmi tesila domov. Uz je to skoro mesiac co som doma a je mi tu dobre, som rada ze som tu, ale neviem preco, mam zlu naladu, cele dni prelezimv posteli, nemam chut stretavat sa s ludmi s ktorymi som uz strasne dlho nebola a na ktorych mi v hlbke srdca zalezi a mam ich naozaj rada..o vsetko som stratila zaujem a na nic nemam naladu.. Nevadi mi prelezat cely den v posteli a byt sama, co som pred tym vobec nemala vo zvyku a bola som velmi socialna.. Hlavou mi obcas chodia aj dost negativne myslienky.. Neviem co sa so mnou deje ale uz aj rodicia sa o mna zacinaju bat.. Mozem mat nejaky vazny problem? Neviem co s tym..

Lulita

nechyba ti zahranicie? ja ked som sa vratila, bolo to ako z modernej doby do jaskyne a deptalo ma to, prve co bolo hrozne bola rotzahana karosa v BA :))

Coccinelle

james bond - laka ale tento rok tu musim zmaturovat a potom uvidim.. Ja neviem ale pricinu tohoto celeho a desi ma to trochu.. Proste uplne plytvam dnami ze nic nerobim ja si to aj uvedomujem ale ja na nic nemam naladu.. Uplna ma to hneva

_meno - asi mas pravdu. Ale neviem proste ze cim to je a podla mna chyba mi do zivota akoby nejaka nova osoba ktora by ma mohla niecim obohatit alebo tak, mozno hovorim blbost a snazim sa len marne hladat nejake riesenie.. Asi si musim len postupne zvykat..

_meno

ahoj
ak si napr. rada kvoli ludom ktori ti zo slovenska chybali, porozmyslaj ako s nim travit cas niecim novym, alebo zaspominat si po starom
ak si sa v zahranici zmenila(alebo len ludia doma sa nezmenili), mozno je cas upevnit pevne vztahy na slovensku a vytvarat si nove v zahranici

ak by som si mohol tipnut, tipol by som zmenu viacerych hodnot u teba a tvojich ludi z SK :-)

james bond

ono ked clovek niekam vybehne do zahranicia a vrati sa uz to nie je take ako predtym, bud si zvyknes postupne..nelaka ta vobec ist znova niekam mimo sr ?

Coccinelle

Praveze neviem... Akoze ja aj mam naladu ale ked som s nimi mam pocit ze nie som taka stastna ako predtym ked som s nimi bola, taka akoby prazdna sa citim.. Neviem to vysvetlit